tiistai 29. joulukuuta 2015

Huurteinen suoKaksi valokuvaajaa, suo ja pieni pirteä pakkanen. Kuulostaa jonkun vitsin alkuasetelmalta, mut oli todellisuudessa mun eilinen päiväni. Käytiin Eliaksen kanssa Kuhankuonolla ja oli perkeleen hienoa.  Lämmin suositteluni.

Ei ole muuten vähän aikaan tullut kuvattua mitään kunnon taidesettejä, eikä varmaan tuukkaan, koska lähen sunnuntaina Samoalle :). Ja Uuteen-Seelantiin. Luvassa kaljaa, kuvausta, couchsurffausta ja surffausta. Ai että. Kuulemiin.6 kommenttia:

 1. lol oon kade ku aina lähet jonnekin ja tuut hienojen kuvien kanssa takas. mäkin haluun!

  mut joo kivoja kuvia taas, hauskaa reissua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin suolle pääsee kuka vaan kuvailemaan, ja suurin osa mun matkoista on ollut pilkkahintaisia. Mene sinäkin – kuka vaan kuka vaan sen osaa!


   Muttajuu kiitos!!!!

   Poista
 2. Ei vitsit, huippua reissua sulle!

  Pakko kysästä, kub etkö viime vuonna hakennu jonnekki Helsinkii opiskelee valokuvausta, ni mikähän mahto olla kyseinen opinahjo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jere!

   Kuvataideakatemiaan hain ja pääsykokeissakin 6 päivää mähkin. Kaikki eri taiteenlajit hakee samalle linjalle, ja siellä sitten pikkuhiljaa erikoistutaan valokuvaukseen, maalamiseen, tankotanssiin jne....

   Poista
 3. Voi apua tää sun blogi ja kaikki on jotenki täydellistä. Sä osaat kuvata ja oot luova sellasella tavalla mitä mä kadehdin. En tiiä mitä sanosin noista sun kuvista, koska siis niissä on jotain sellasta mitä moni valokuvaaja ei saavuta ikinä. Keep up the good work or something.

  Nyt meen viettämään laatuaikaa vasaran ja 50mm kans, koska vesilintuja ei ole lähettyvillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, paljon kaunista tekstiä. Kiitos älyttömän paljon. Tällaset kommentit on yks syy, miks edelleen valokuvaan ja pidän blogia. Huh.

   Kiitos!

   Poista