torstai 17. joulukuuta 2015

Philippines intense
Tässä rupeis olemaan Filippiinikuvat sitten. Tottakai bossround on vielä jäljellä. Ehdinköhän muokata ne ennen ku lähden 16 000km päähän täältä. Verestäkää kuitenkin muistoja näillä: In the middle of Iceland ja In the middle of India. Joskus pitkän ajan päästä pidän jossain näyttelyn nimeltä "In the middle of the world" ja siellä on paras keskisommittelukuva jokasesta maasta jossa oon käynyt. 
8 kommenttia:

 1. Oikeesti oikeesti näähän on ihan niin hienoja! Saako kysyy, et muokkaatko näitä ja millä ohjelmalla ja mitä sä oikeestaan teet kuville sun muokkauksissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänkjuuthänkjuuthänkjuuuuuuuu! Juu muokkaan minä. Ensiksi RAW-tiedostot lightroomiin, jossa värien esikäsittelyt, ja sitten photoshoppiin viimeisteltäväks.

   Yleensä keskityn muokkauksessa vain väreihin ja valtoukseen – en oo mikään kovin suuri ylieditoitujen kuvakompositioiden fani.

   Poista
 2. tuun niin kattoon sen näyttelyn kunha saat sen kyhättyä! sielu lepää näissä kuvissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siitä tulee kyllä jymymenestys. Mutta se tapahtunee ehkä joskus 2030 jos on tapahtuakseen!. Mutta juu suuri kiitos, varmaan joulun aikoihin laitan IN THE MIDDLE OF - Philippines -sarjan tulemahan.

   Poista
 3. Söötti porsas :D matkakuumetta ainaki 38,5 astetta ;D minkä kouluarvosanan antaisit filippiineille, Svantte?

  VastaaPoista