sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Linkitä blogisi!


No jopas! Tämäkin päivä sitten tuli.
Perusteluita:

1. Mulla on tylsää iltasin, ja varsinkin nyt ku oon jo melkeen lukenut taas kaikki Harry Potterit(.......) ni on löydettävä jotain muuta puuhaa. Aloin ihan vaan lukemaan noita koulussa tunneilla ku siellä on aikas tylsää. Jos ei tuu hyviä linkkejä ni luen Narnian. Lol.

2. Joululahja lukijoille etukäteen. Hyvää Joulua vaan.

3. Löysin tällasen ikivanhan valokuvauskurssin kotitehtäväkuvan koneelta ja tajusin et se kuvaa hyvin mun tänhetkistä ahdinkoani tietokoneella. Mitä tehdä kun kaikki feissarimokat on jo luettu ja häiriintyneet tumblrit selattu? Mennä ulos? Ei? Tavata kavereita? Ei?

4. En voi enää käyttää viikonloppuiltojani juhlimiseen koska vaihteeks alotin uuden elämän. Syy: maanantaiaamuna alkanut ja tiistaiaamuna loppunut risteily luokan kanssa oli melkoisen fataali. Seuraukset: olin tänään juoksulenkillä, jonka jälkeen menin uimaan ja sitten kieltäydyin syömästä pullaa.


Säännöt: Linkitä hyvä blogi (eli ei hevosblogi)  22.11. mennessä. Linkittämällä annat mulle oikeuden laittaa sun bannerin siihen postaukseen, jonka laitan voittajista. Laitappa kommenttiin myös joku koukuttava esittely!49 kommenttia:

 1. http://tearoflaugh.blogspot.fi/ (ei hevosblogi)
  Mulla on blogin suhteen semmoinen periaate, että uutta postausta en julkase ilman itseä tyydyttäviä kuvia! En myöskään kirjoittele liiallista lätinää, vaikka kirjoittamisesta suunnattomasti nautinkin, vaan pääasiassa lyhyempiä mielen päällä lilluneita ajatuksia. (Jos tuolla mun blogissa joku kovasti pistää silmään niin sanohan jooko, kun joskus tuppaa itse olemaan sokea niille epäkohdille ja joskus liiankin tietoinen niistä). :>

  VastaaPoista
 2. http://omanelamanikuningas.blogspot.fi/
  18-vuotias lifestyle bloggaaja, jonka elämä on harvinaisen tylsää ja tavallista, mutta joka osaa tehdä siitä mielenkiinoista. Kuvailua, kuvankäsittelyä ja kuvailua saattaa joskus blogista löytyä. Jos ei muuta, niin pikaisia pienellä syväterävyydellä varustettuja ja läheltä napattuja ruokakuvia rumista annoksista.

  VastaaPoista
 3. http://photographyastrid.blogspot.fi/
  21-vuotias valokuvauksenopiskelija jolla ei ole hajuakaan mitä elämältään haluaa, kuvat on usein jotain väliltä unenomaista-> outoa ja randomia. Omien projektien vastapainoksi kuvaan häitä mutta niitä kuvia ei blogin puolelle päädy. Kuten arvata saattaa, hyvin kuvapitoinen blogi koska olen maailman paskin kirjottamaan (lue: laiska), ei kauhean usein mitään lifestyle höttöä vaikka sitäkin innostun ehkä kerran vuodessa postaamaan.
  -Astrid

  VastaaPoista
 4. http://katajapensas.blogspot.co.uk/
  Reflektoin aika vapaalla kädellä kaikkea mitä olen kuvannut, oli se sitten yliopistohommia tai omia projekteja varten kuvattu. Käytännössä blogi on oppimispäiväkirja, ja sisältö useimmiten johtaa juurensa epäonnistumisista, mutta suunta on kummiskin vahvasti eteenpäin :>

  VastaaPoista
 5. http://minnataika.blogspot.com
  Heja ja silleen, tykkään valokuvata, lähinnä ihmisiä ja mukatunnelmallisia kuvia. Ei oo vuosien kokemuksia vaan oikeastaan vuoden "kokemus" mutta hei, eihän se oo kaikki kaikessa? Laifstailii tai muotia täältä ei löydy. Ihan hyvä vaan koska en oo muotitietoinen.

  VastaaPoista
 6. http://difl-kaisa.blogspot.it/

  (ei hevosblogi) mutta en tiedä täyttääks 19-vuotiaan tytön au pair elämä Italian auringon alla, mitään muita sun kiinnostuskriteereitä. Linkitän nyt kuitenkin. Lol. Rakastan valokuvaamista,vaikken oo siinä mitenkään taitava, hyvää ruokaa, huonoa huumoria ja liian myöhään valvottuja öitä.

  VastaaPoista
 7. http://hansumaista.blogspot.fi/
  mun blogi on luontoa, kahvia ja epämääräisiä lauseita. en osaa esitellä. yritys hyvä.

  VastaaPoista
 8. http://vwviola.blogspot.fi
  18-vuotias turkulainen tyttö kirjoittelee elämänsä haasteista, suunnitelmista, tekemisistään kera kuvien!

  VastaaPoista
 9. http://parkinglotparty.blogspot.fi/
  tiiät vissii mun blogin jo jostai ku joskus kommentoit mut no onhan mun blogi nyt esim paras

  VastaaPoista
 10. http://mementoamori.blogspot.com/

  hahahaa en tiiä täytänkö kriteereitä mut linkkaan silti

  VastaaPoista
 11. Voi hittolainen jostain syystä sun blogis oli kadonnut mun lukulistalta, mut nyt löysin tänne takasin!

  http://kiialexandra.blogspot.fi/
  Tosiaan juuh elikkäs, valokuvausta ja epämääräistä tekstiä säännöllisen epäsäännöllisesti. Sounds good right?

  VastaaPoista
 12. http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  24-vuotias naisenalku, juuri startanneet yliopisto-opinnot suomen kielen parissa, rakkaus kirjoittamiseen sekä loputon kiinnostus muotiin.

  VastaaPoista
 13. www.tiasday.blogspot.fi

  Dreamaholic - Unelmia ja haaveita, perhettä, opiskelua, arkea, oppisopimusta, töitä ja eläimiä, niistä on dreamaholic-blogi tehty. Dreamaholic:ia rustailee 24-vuotias kahden ihanan lapsen äiti. Tervetuloa meidän mukaan!

  VastaaPoista
 14. http://nnunmaailma.blogspot.fi/
  Valokuvia, räppiä, pientä elämän tarkastelua ja asioiden ihmettelyä, haaveilua ja salmiakkia, teetä ja neulomuksia, valokuvia, kuvatulvaa ja taukoa, musiikkia, biisejä ja sanoja, elämää, pientä ja suurta.

  VastaaPoista
 15. http://woahveera.blogspot.fi/

  elämäniloisen tytön värikäs valokuvapainoitteinen lifestyleblogi :)

  VastaaPoista
 16. jos mulla ois blogi linkkaisin sen tähän ja voittaisin kaikki koska oli melkein mun ansiota että sait olla provinssin leirinnässä kesällä
  (jos muistat sen sinipäisen tytön kuka vaihtoi sun lipun rannekkeeseen) hehe niin.

  VastaaPoista
 17. No siis käytännössähän sun ansiota, kiitos vaan xD ja juu kyllä muistan. Kai oot nähny mun provinssipostauksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eipä tuo mitään! ja jep, mitä loistavin XD taidettiin olla ruississakin samaan aikaan!

   Poista
  2. Juu oltiin, mun vaik oltaiski nähty ni myönnettäköön ettei mitään muistikuvaa

   Poista
  3. en mene ihan varmaksi sanomaan mutta en usko että nähtiin :-D

   Poista
 18. nyt-skipataan-kahvit.blogspot.fi

  oujeah valokuvia ou jeah

  VastaaPoista
 19. http://hennalehtinen.blogspot.fi/

  kyl sää tierät

  VastaaPoista
 20. XHEARTX . HENRIIKKA

  heijastimien tanssi suojatien yllä, harmaat perhoset hiuksissa ja päänsisäiset bileet... nuoren mutsin ihmeellinen elämä. omat jutut ja oma aika tässä ja nyt. menneisyydessä kasvukipuja, outouksia ja ihanuuksia, elämästä humaltumista, kädet maalissa, hiuksetliimassa. kerrotaan asiat, niin hyvät kuin huonotkin mun kasvoilla, mun sanoilla,mun kuvilla, just niinkun ne on, höystettynä toisinaan pienellä sarkasmilla ja pessimismillä.. kasvetaan aikuiseksi hitaasti mutta varmasti... ehkä...

  VastaaPoista
 21. http://kjempejente.blogspot.no/
  Parikymppinen pikkukylän perukoilta maailman tuuliin singahtanut tsirbula, joka seilaa maailman merillä ja rantautuu milloin minnekin. Vaihtariseikkailun ja Skotlannissa vietetyn vuoden jälkeen matka jatkuu syksyllä 2015 Robin Hoodin kotinurkille Nottinghamiin, Englantiin, missä odottavat liikuntabiologian ja fysioterapian opinnot. Mukana elämässä jammaavat norjalainen poikaystävä, Kanadaan jäänyt sydän sekä Uuteen-Seelantiin karanneet unelmat.

  VastaaPoista
 22. http://turnipsnectar.blogspot.fi/

  Kaikki on keskeneräistä ja puolikasta shaibaa, jossa sanojen keskellä liian suuria siltoja ja kuvissa liikaa tai liian vähän, juuri niinkuin minä pidän.
  Käytin samaa fonttia kun teikämandoliini, siinäpä jo syy tulla vaklaa !

  VastaaPoista
 23. http://atemptresstoolong.blogspot.fi/
  Saattaa sisältää pieniä määriä taidemummoja.

  VastaaPoista
 24. http://www.hisnamewasfelix.com

  Eeppisellä punaisella Ladallaan tamperelaisia katuja huristeleva viestinnän ylioppilas, joka voisi lukea kaikki maailman fantasiakirjat ja haluaisi omakseen jokaikisen vastaantulevan söpön koiran :-) Tähän asti sisältönä huomattavan paljon matkakuvia ja ainakin yksi postaus liittyen videopeleihin.

  VastaaPoista
 25. http://likeacolorscheme.blogspot.fi/
  Opiskelen kuvajournalismia ja täytän blogini ajatuksilla elämästä: lähinnä valokuvilla, seikkailuilla, filmikuvilla, hassuilla ajatuksilla ja askarteluilla.

  VastaaPoista
 26. http://comewithanni.blogspot.fi/

  Pieni kurkkaus pienen, kohta parikymppisen tytön elämään.
  Kuvapainotteinen, lyhyillä lausunnoilla varustettu blogi. :)

  VastaaPoista
 27. Vielä ehtii :D
  www.lauraahs.blogspot.fi

  14-vuotias Helsinkiläinen tyttö. Blogini on valokuvauspainotteinen lifestyle blogi. Harrastan huilun soittoa ja suunnistusta. 2015 keväällä pääsee seuraamaan luokkamme vaihtomatkaa Ranskaan! :)

  VastaaPoista
 28. http://karitapa.blogspot.fi/

  19 vee tanssija saikulla; täytän blogiani söpöillä kuvilla tyttöystävästä ja koirasta, supersyvällisillä teksteillä ja valokuvausjutuilla (eli kuvilla..). Joo. Oon ihan hauska.

  VastaaPoista
 29. oho oho luulin jo olevani myöhässä!
  mietin kamalan pitkään uskallanko tämmöseen osallistua mutta tosiaan juu, leikin taiteilijaa, kirjotan ja lisään kivoja kuvia jee :--)
  http://2am-aino.blogspot.fi

  VastaaPoista
 30. http://ausku.blogspot.fi/

  Nuori valokuvausta rakastava naikkonen päivittelee kuvailuja, asuja, arkikuulumisia ja kaikkea mitä mieleen juolahtaa.

  VastaaPoista
 31. www.lifeascinderella.blogspot.fi

  www.lifeascinderella.blogspot.fi

  19 v / Helsinki / Lifestyle
  Olen ABI Helsingistä ja kirjoitan mun vauhdikkaasta elämästä vaihdon jälkeen :) Postaan isoja kuvia ja paljon videoita! :)

  VastaaPoista
 32. http://essuu.blogspot.fi/

  20-vuotias media-assistentti Turun pahimmasta ghetosta. Kamera on oikea käteni ja Photari vasen. Mieli ja jalat kulkevat milloin missäkin. Tarina kertoo
  nousevasta ja laskevasta elämänjanosta!!
  peace and love

  VastaaPoista
 33. Blogi on lifestyle -tyyppinen blogi, mutta pääosin ruoka- ja "myday" -painoitteinen. Pyrin tekemään postauksista mahdollisimman inspiroivia ja valikoin tarkasti postauksiin tulevat kuvat.

  http://annikaamandas.blogspot.com

  VastaaPoista
 34. http://www.fotobloggeri.com/

  Mun blogissa on paljon kuvia hepoista! :p ... Ja sitten paljon ihan muita kuvia. Valokuvablogi, matkailua, arkea, luontoa ja niin edelleen. Käy kurkkaamassa! :)

  VastaaPoista
 35. nooh, sä kyllä tiedät mun blogin mut osallistutaan nyt silti :---D

  http://karhu-junassa.blogspot.fi/

  Valokuvaus, ystävät ja musiikki. Kolme parasta asiaa elämässäni.


  VastaaPoista
 36. vvall.blogspot.fi

  Upea, visuaalisesti mielenkiintoinen, jopa suorastaan loistava valokuvausblogi uusimalla mahdollisella tekniikalla toteutettuna suoraan urbaanin city-elämän sydämestä, hipstereiden Mekasta Helsingistä. Ja vitut. Epämääräinen sivusto, johon on tungettu vanhalla pokkarilla, tuttavallisemmin perunalla, otettuja keskinkertaisia valokuvia joiden katselemisesta seuraa erinnäisiä oireita (joista mainittakoon esimerkiksi kuvien visuaalisesta epämiellyttävyydestä johtuva silmien ylirasittuminen, sekä tietenkin fyysinen ja henkinen pahoinvointi). Ehdottomasti siis lukemisen arvoinen blogi!

  VastaaPoista
 37. Milloinkas voittaja julkaistaan?

  VastaaPoista
 38. http://www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  17-vuotiaan Oulusta Kuusamoon vuodeksi valokuvaus-opintojen perässä muuttaneen valokuvaajan-alun blogi. Blogi on kuvapainotteinen eli ei sisällä niinkään tekstiä. Toimii ikäänkuin ikuisena portfoliona tulevaisuutta varten.

  VastaaPoista
 39. Eksyin blogiisi ihan pari päivää sitten, mutta pakko sanoa että ihan mielettömän hienoja kuvia täällä! Kirjoitatkin tosi hauskasti ja videoiden perusteella vaikutat todella hyvältä tyypiltä! :) Nyt kun aloin selailemaan näitä vähän vanhempia postauksia niin olihan tänne pakko tulla omakin blogi laittamaan, ainakin ymmärsin tämän olevan käynnissä vielä...

  http://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/

  Blogini on valokuvausblogi, mutta kuvien seasta löytyy kuitenkin aina myös pieni pätkä tekstiä. Kuvailen enimmäkseen luontoa, mutta myös ihmisiä, lemmikkejä ja kaikkea muuta. Omien kuvieni lisäksi blogistani löytyy valokuvausvinkkejä (joita teen koko ajan lisää). Blogi on siis tosiaan vielä melko tuore, vasta pari kuukautta ollut pystyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla että oot tykänny! Kohta laitan tuloksia tulemaan.

   Poista
 40. En jaksa oottaa enää :D millon tää julkaistaan

  VastaaPoista
 41. "Kohta", tuon kirjoittamisesta on mennyt kuukausi. Murmur nyt, täällä odottaa kymmeniä kärsimättömiä bloggaajia! D:

  VastaaPoista