sunnuntai 26. lokakuuta 2014

India advanced


Mumbaista lähin yöbussilla Goalle. Goa, Goa, Goa. Aah. Sinne päästyäni huokasin helpotuksesta, Mumbain hektisyys oli muisto vain ja ilmaa pystyi taas hengittää yskimättä. Menin Anjuna -nimiseen rantakylään, maksoin hostellin ja vuokrasin skootterin. Tunti Goalle tulon jälkeen olin jo vehreiden vuorien kupeessa olevalla hiekkarannalla. Goalla oli ihanaa je helppoa, ja sinne jäinkin vahingossa van puoleksitoista viikoksi. Yhtenäkään iltana en ollut yksin, vaan uusiin ihmisiin tutustuminen oli todella helppoa ja luonnollista. 
    Linkitin Lana Del Reyn Riden syystä tähän. Kuvittele: ilta hämärtyy, on silti kolmisenkymmentä astetta lämmintä. Ajat skootterilla ilman kypärää viidakkotien halki ja tuuli tuivertaa tukassa. Ipodista soi Ride ja elämä tuntuu helpolta. Oot menossa tapaamaan sun uusia ystäviä, ja tiedät että on tulossa hauska ilta. Et voi lopettaa hymyilemistä.

Mun ei tarvii kuvitella tätä, koska mä muistan sen. Sillasta oli elämä tiivistettynä siellä paratiisissa. Vaarallista – ehkä. Unohtumatonta – ehdottomasti.
16 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! :) Kuulostaa unohtumattomalta ja huipulta reissulta. Itestä ei olis kyllä ollut lähteä tuonne yksin, respektit siis sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä se kaiken kaikkiaan olikin. Itteäkin eka vähän hirvitti, mutta en kadu. Sitä on niin paljon avoimempi kaikelle uudelle ku menee yksin!

   Poista
 2. Oii sun postaukset on niin mahtavia !

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa ja näyttää mahdilta. Ihan jees reissu kuvittelisin. Lähtisin myös.

  VastaaPoista
 4. Aah svante svante svante...Lopun kuvaus sai ihon kananlihalle. Noissa hetkissä on elämän tarkoitus.

  VastaaPoista
 5. voiiii mikä lutunenpoika tossa, ja ooot vain ihanaa voi ihanainia kuvia pupu <3 t:lapin tyttö

  VastaaPoista
 6. wau upeita, etenkin toka kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo löydettiin tollanen heebo viidakosta :D

   Poista
 7. Ihan sairaan upeita kuvia kaikki. Huhhuh en kestä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, koita kestää, lisää nimittäin luvassa :D

   Poista