torstai 18. syyskuuta 2014

FestarimestariJoo varotuksen sana: tä on se postaus, jota ootte oottanu, mut ette kuitenkaan halua nähdä. Festaripostaus.


PROVINSSIROCK 2014
1. Kohtalaisen freesinä ekana aamuna. 2. Minä venyttelemässä jonkun hattu päässä yöllä.

Lähettiin torstai-iltapäivänä muutama tunti sovitusta aikataulusta myöhässä ajelemaan kohti Seinäjokea. Kyydissä minä, Johan, Roope ja Paul. Autossa olutta ainakin ihmismäärä^4. Saavuttiin perille siinä iltasella ja liityttiin telttarinkiin, jossa oli muutamia tuttuja jo. Samaan rinkiin liittyi illan myöte vielä jokunen muu. Alotettiin kittaaminen välittömästi. Vaikkei vielä artisteja ollukaan, ni teltta-alueella oli telttadisko joka jatkui käytännössä 24/7. Siellä tuli vietettyä aikaa, kutenn myös ylipäätään teltta-alueella ympyrää peeloillen.

1. Ekan illan eka ryhmäselfie. Minä (vas), Juki, Vilma, Paul ja Roope. 2. Seuraavan päivän astetta glamourinmpi selfie itse alueelta. Mä, Juki ja Paul. 3. Telttabileselfie. Kyseessähän oli siis silentdisco, jossa heilutaan kuulokkeet päässä. Näytti kohtalaisen tyhmältä ku ne otti välillä pois ja katto ku ihmiset tanssii ja laulaa ilman musiikkia samassa tahdissa. Eläydyn voimalla. 4. MÄÄÄ JA RUDIMENTAL!!! Oli muuten hyvä keikka, nakkivene ja sitärataa.

Raikkaana seuraavaan aamuun siis! Aamupalaksi kolmosolutta ja itseasiassa myös päivälliseksi ja illalliseksi. Käytiin kattomassa ainakin the Prodigyä, jonka keikalta pakenin koska ihmiset hyppi mun sisäänpäinkasvaneen varpaankynnen päällä (otin myöhemmin opiksi ja laitoin kunnon toppaukset), ehkä Jake Buggia, jonka keikalla oli 6 ihmistä, Pariisin Kevättä, Haloo Helsinkiä, josta onkin ihan hyvä kuva alempana, Sannia, jonka keikalla sanoin jollekin, et haluun Sannin puhelinnumeron, jonka sitten sain häneltä, ja seuraavana päivänä mä jo soitinkin sille että missäs hän on. Oli kuulemma jo toisilla festareilla. Anteeksi häiriö Sanni. Sit olin kans Iisan keikalla; pussasin sitä kädelle ja otettiin selfie, joka on kadonnu. En ollu kinä kuullu siltä biisiäkään, mut lupasin kuunnella. Niin. Ja sit oltiin kans Cheekin keikalla. Ei siitä sen enempää, ku et lähdin kesken sen kaljatelttaan.


1. Johan nauttimassa Silent Discosta. 2. Joo tää on se Haloo helsinki! -kuva.


Bileet jatku leirintäalueella aamuun saakka kohtalaisen hämärissä merkeissä. Oli koiraks pukeutuneita tyttöjä ja vihasia venäläisiä vaeltajia.

1. Minä ja silloin uusi ystäväni Salla Silent Discossa. Korvien omistajasta ei tietoa. Viiksien funktiosta ei tietoa. Taisin olla hiiri.  2. Juki ja minä MIAn keikalla.


Tuli edellistä rapsakampi toinen päivä. Aamu alkoi jo totutulla tavalla eikä edes tehnyt pahaa. Vähän pinaattilettuja vieresestä ruokakaupasta ja uuteen nousuun. En syöny koko viikonloppuna oikeestaa muuta ku ne kolme pinaattilettua. Illalla nähtiin siis MIA, jonka käteen peräti koskin, ja sen jälkee en oo sitä enää pessyt. Sit nähtii kans Knife Party ja bailattii. Sit oli kans Rudimental, joka oli kohtuu huikea. Samuli Putron keikalla keksin uuden tanssiliikkeen, josta tulikin heti suuri hitti ja se jatkui myös Ruisrockissa. Valitettavasti mulla ei ole siitä kuvia...
1. Parhaat fanboykuvat ikinä. Eli siis me ja se Voice of Finlandin voittajasetä. 2. Jooh.
Lauantaiyön (ja aamun) ketä-nää-ihmiset-on -kollaasi. Eli ikinä en oo ketään noista nähnyt eikä pienintäkään hajua henkilöllisyydestä. Kertokaa te?


Lauantaiyö oli ehdottomasti häiriintynein. Sen verran kerron, et menin kymmeneltä aamulla nukkumaan. Lähettiin yhdeltätoista ajamaan takas Turkuun. Ne olot... Ne olot... Se liskodisko.
 Niin ja tässä olis sitte se painokelponen materiaali Provinssirockista. Kaiken kaikkiaan aivan huikee festari: rutosti uusia kavereita ja aivan törkeen hauskaa! Suosittelen ehdottomasti kaikille.

TO BE CONTINUED OR NOT? 10 kommenttia kirjautuneilta käyttäjiltä pe-iltaan mennessä, ni saatte Ruisrockin. Pallo on teillä! VOI POJAT JA LOL!10 kommenttia: