lauantai 25. tammikuuta 2014

Kipupiste

Tässä teille tulkittavaa ystävät hyvät. Jatkossa aion tehdä lisää kolmannen kuvan kaltaisia teoksia.

Intin jälkeen aion perustaa toiminimen valokuvaukselleni! Eli jos halajatte mut kuvaamaan jotain teidän ihan mitä vaan, esim. ylioppilaskuvia, rippikuvia, facebookin profiilikuvia, muotokuvia tai mitä vaan, ni ottakaa yhteyttä svante_gullichsen@hotmail.com. Mun tulevaa uraa siivittää kohta kotiin tuleva upouusi kamerakin 8)! Stay tuned!

Jotkut varmaan muistaa, et olin viime keväänä siinä kalloleikkauksessa, jossa mun otsa -ja poskionteloita porattiin isommiksi. Noh, mulla on kohta taas samankaltanen leikkaus tiedossa, mut ehkä nä oireet vihdoin sitten lähtis lopullisesti. Kyllä kelpaa siirtyä reserviin ja Islantiin toimivilla hengitysteillä! Islanti ei muuten jää tän vuoden ainoaks matkusteluks: näillä näkymin lähen Ruisrockin jälkeen kaakkoiseen Eurooppaan reilailemaan. Reitin varrella ainakin Unkari, Slovenia Kroatia, Bosnia & Herzegovina, Albania, Montenegro ja Makedonia jos oikein muistan. Kroatiassa ja Bosnia & Herzegovinassaoon tosin jo kerran ollu, mut oli sen verran siistejä paikkoja, et miksen menis uudestaankin!

20 kommenttia:

 1. no huhhuh kelpais mullekin tollaset reissut! mageita kuvia!

  VastaaPoista
 2. ai miksi olit siinä leikkauksessa :D mullaki suunniteltu ku poskiontelon tulehduksia nii paljon! ois siistii auttaa sun valokuvaus uraa mutta tää rovaniemi on nii kaukana että nounou

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ust sama homma, poski -ja otsaontelontulehduksia sikana koko ajan. Hahaa kaunis ajatus, tosin aattelin tulla sinne kevään/kesän aikana morottoo frendejä.

   Poista
  2. onko otsaontelontulehduksiaki olemassa herranenaika :DD cool toivottavasti suhun vois törmätä jossaki se ois siistiä

   Poista
  3. On. Mulla oli myös 2 vuotta putkeen kitaontelotulehdus :) Paskaa :) .
   Mut siis joo varmaan suhunkin kuka ikinä lienetkäään.

   Poista
  4. hurraa hurraa ilmottele ku oot rollossa nii jos törmätää nii tuun moikkaa!!

   Poista
 3. Reilireissu kuulostaa hyvältä. Se on ihan loistava tapa käydä seikkailemassa! Varsinki jos ei suunnittele aikataulua ihan minuutilleen ja hyppää välillä jonnekin kivan kuuloseen paikkaan vievään junaan. Kiinnostaa kysyä, että miksi just nää paikat?
  Tykkään muuten näistä kuvista, missä on tulkittavaa. Tosin tulkinnat taidan jättää itelleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo uskon et mennään aika pitkälti intuition varassa. aikaa on melkeen kuukausi ja suhteellisen vähän paikkoja, ni voi välil vaa mennäkki vaa johonki. en oikee tiiä, kiinnostavia miata ja sisko oli kattellu et noi vois olla jees- niinku onki.

   Kiva että tykkäät!

   Poista
 4. jos sua kiinnostaa kuulla jotain insighteja bosniasta places to go, niin huikkaa. oon hengaillu Mostarissa puol vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moshtarissa oon itseasias jo ollukki, mut jos tiiät jotain Sarajevosta, tai ihan mitä vaan käymisen arvosia paikkoja koko maassa, ni antaa palaa!

   Poista
 5. Oo, reilaaminen kuulostaa hauskalta.

  VastaaPoista
 6. kolmas kuva on siisti! ootan jo nyt sun kuvasaldoo tolta reilireissulta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thänks ja dänks. Joo mäkin. Mut realistisempaa on venailla mun Islantikuvia! :))

   Poista
 7. Hienosti muokattui kuvii, varsinki kolmas!

  VastaaPoista