maanantai 30. joulukuuta 2013

Hunter

Pari vanhaa kuvaa mun luottomallistani Ineksestä! Mun siskosta! A brother from a different mother. Eiku sister. From a same mother.

Joulu tuli ja meni ja se oli aivan odotetusti melkoista persettä, onneks pääsin viikonlopuks himaan nollaamaan, meinas jo psykoosi iskeä. Uudenvuoden saan viettää vapaudessa! Ne jotka oli joulun lomilla, oli sillasen viikon putkeen teilä tietämättömillä ja vastalahjaks joulugineksestä me saadaan se tasan yks lomapäivä. Tiistaina Turkuun ja keskiviikkona takasin :). Onneks otin siihen ylimääräsen loman ni ei tarvii puolikuolleena valua takasin Helsinkiin. Uudenvuoden muista suunnitelmista en oikeestaan tiedä muuta kun että ajattelin juoda mojitoa. Yksin. Tai yhdessä. Raketteja saatan ampua sen verran, et pääsen eroon jo vuoden mun kaapissa olleista perhosista. Tai sit päädyn taas kantamaan hautakynttilää mukanani kaikkialle niinku viime vuonna.

Ps. Huomaan että teitä seuraajia on pölähtänyt jos jokunen lisää tässä! Tykätkää mun Facebook-sivusta ja seuratkaa Instagramissa. Lisäsin sinne just aika huikean kauhuvideon, joten pitäkää hatuistanne kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti