maanantai 23. joulukuuta 2013

NiiliKrokotiilijumala Sobek ilmestyi minulle feminiinisessä ulkoasussaan eräänä sumuisena syksyn aamupäivänä. Hän oli ajautunut kauas kotikonnuiltaan, kaikki hänen jälkeläisensä, alamaisensa, olivat tuhansien kilometrien päässä vapahtajastaan. Talvikin oli tulossa ja pian jäät tukkisivat reitin hänen asuinsijoilleen Shedetiin. Miten oli käyvä Sobekin? Selviäisikö hän talven yli? Tällä hetkellä asiat kuitenkin näyttävät melko hyviltä, jäätä ei ole edes nimeksi.
 -
Tuttuja kuvia, ay? Joo elikkäs muokkasin uudestaan aikaa tappaakseni. Sitä onkin tässä tapettavana melko paljon kun huomenna on Joulu ja vietän sen maailman limasimmalla kasarmilla. Mun mielestä on melko jäätävää, et miehet pakotetaan armeijaan, mut niistä ei huolehdita edes sen vertaan, että meiän asuinsijat olis kunnossa: seinissä ei olis reikiä, ilmassa ei olis niin saatanasti pölyä ja joidenkin mukaan peräti hometta. Olis jees kans saada jotkut oikeat siivousvälineet eikä jotain kristuksenaikasia mikrokuituliinoja ja lastoja, joilla pitäis saada hiekka puhdistettua uurretulta laattalattialta.  Myös se ärsyttää, et kuinka kauas on "muonituskeskus" -ruoka onkaan loitonnut oikeesta ruoasta. Missä vaiheessa kasvikset ja hedelmät on muuttunu "tuorelisäkkeiksi"? Tässä on myös kuva toissapäiväisestä "lihaperunasoselaatikostamme". Kysymys kuuluu: miksi se on harmaata? Miksi siinä oli vitusti kardemummaa? Miksi siinä oli tuhkaa ja ankeuttajanlihaa? Miksi menin jälkeenpäin sotilaskotiin syömään makkaraperunoita? Maltan tuskin odottaa huomisia joulusafkoja. Paskaa Joulua.

10 kommenttia:

 1. Siis jumalauta sulla on ihan mahtavia kuvia!!!!!:o

  VastaaPoista
 2. millon pääset lomille sieltä? harmittaa lukea sun tekstejä ku sulla on paska joulu :D käy sääliksi :( onneksi joulu on kuitennii joka vuonna!! en tienny et jouluaattokk pitää olla armeijas.. ja siis selitäppä ku luulin et ku pääsit valokuvaajaksi sinne lehteen ettei sun tarvis olla enää normi armeijas? :D dafuq

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantaina mä. Joo muakin harmittaa. Nojoo, ei ees niin paha se Joulun missaaminen, mut armeija on vaan paskaa. Ja juu pitää olla virka-avussa, jos jossain vaikka satutaan tarvitsemaan jouluaattona orjatyövoimaa. Juu oon edelleen tääl valokuvaajan, mut on meillä muutakin ku tää lehti.

   Poista
 3. hauskaa joulua joo. Ihania kuvia :D

  VastaaPoista
 4. Ihan pyllystä tollanen et joudut oleen siel joulun. Ja ruokakin näyttää oksennuksen luokkaiselta. Onnea vaan selviämiseen!

  VastaaPoista
 5. Hei, just mahtavaa kun otat esiin vanhoja kuvia ja muokkaat uudestaan niin pitkään kun niille löytyy se "oikea" muoto. Itellekin niin tuttua, että vaan kaivelee tekemisen puutteessa kaikkia vanhoja kuvakansioita ja lähtee vaan leikkimään. Aika huikea, mutta silti jollakin oudolla tavalla "luonnollinen" värimaailma näissä. Ja muutenkin tosi hyvää settiä ollu sulla lähiakoina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tä on ihan mielenkiintosta munki mielestä. Ylipätään se, et näkee t mitä onkaa tullu kuvattua. Ja nyt ku vertaa vanha muokkaus vs. uusi ni mietin et mitäköhän helvettiä mun päässä on oikeen liikkunu. joo tykkään näistä itekin kyllä: ) kiitti paljon! Satutko muuten tietää, et vieläkä sille ismo luukkoselle voi soitella ja kysyy et mikä meni vikaan pääsykokeissa?

   Poista