perjantai 15. marraskuuta 2013

Vastauksia! osa 1
Miks alotit bloggaamisen? Kaikki lähti alunperin kuviksenprojektina käyntiin! Milloin kiinnostuit valokuvaamisesta? Joskus yläasteella ku olisin halunnu saad agaltsuun parempioa kuvia... xd. Ja sit kans ku näin sillasen hienon näkösen kasvihuoneen ni olisin halunnu kuvata sitä. Osaatko kokata? Jos joo, niin mikä on sun bravuuri? Osaan mä jonkun verran! Mun bravuuri on lätyt ja bruschetta. Silloin tällöin teen viinajäätelöä mun heräteostos_jäätelökoneella. Missä näät ittes viiden vuoden päässä? Jossain hyvässä koulussa tai ehkä ulkomailla tai ehkä himassa. En oikeen odota mitään. Antaa asioiden tapahtua omalla painollaan. Mikä on oudointa, mitä oot nähny eläinten tekevän? Näin yhdellä youtubevideolla kalkkunoiden pelaavan jalkapalloa. Se oli outoa. Onko sulla nyt tai onko ikinä ollut lemmikkiä? No siis mulla oli pienenä gerbiili jonka nimi oli Inka salkkareiden narkkari-Inkan mukaan... Onks sun puhetyyli samanlainen kuin kirjoitustapa? No ei oikeestaan. Kiroilen ja puhun kuulemma melko vahvalla stadinslangin ja turun murteen sekotuksella tällä hetkellä. 

 minkälainen oot luonteeltas? Maanisdepressiivinen. Kuulemma. ootko oikeesti yhtä hauska ja sanavalmis luonnossaki kuin oot antanu blogissas ymmärtää? =) Noo sanoisin et vähän vähemmän harkitumpi, tulee usein sanottua ennen ajattelua. Mut oon mä ainakin omasta mielestäni hauskin tyyppi kenet tunnen. miten/mistä saat kaiken inspiraatiosi? Joskus päähän vaan pälkähtää joku ajatus, joskus jostain toisista kuvista, joskus musiikista, joskus kirjoista. Vähän kaikkialta. Millä muokkaat kuviasi? Ennen pelkällä lightroomilla, nykyään harjottelen luppoaikana photoshop cs5. 

miten päädyit bloggaamaan? Juu eli siis edelleen kuviksentunnilla oli pakko perustaa blogi. Tä on edelleen se samainen sivu. seurusteletko? (; Asepalvelukseni kanssa. Muuten en. onks maksalaatikko hyvvaa? On ihan hyvää! keiden kanssa käyt yleensä kuvaamassa? Siskojen ja kavereiden jotka on yleensä samalla malleinakin. lempiblogeja? Maailman paskin ruokablogi Harmi et postauksia ei oo tullu hetkeen. ehehe. top 3 parhaat kuvasi? Tämä, tämä ja tämä. Siis tällä hetkellä. onks sulla pölypalloja? On kuusi kappaletta. 

paras ketsuppimerkki? hesen ketsuppin on valmistettu taivaassa (Kaarinassa). olut vai siideri? Molemmat menee mainiosti. läämin siideri on parempaa ku lämmin kalja. röllit rules? :D No ei tatusti. asuntoauto vs. purjevene? asuntoautossa en oo ikinä ollu! Mut kyllä mä merestä silti enemmän pidän eli vene! leffa vs. sarja? American horror story!!!! Eli sarja. Vittu se on hyvä. lemmikkiapina vs. lemmikkikenguru? Apina. pieni ja hauska. opettaisin sille temppuja ja ruokaohjeita. suru vs. viha? Viha! Saatana! mikä yleisesti ottaen ärsyttää eniten? No ei oikeestaan mikään tällä hetkellä. tilanne lienee toinen vartin päästä. Ehkä se iänikuinen tanttalauma joka tulee perjantaina aina mun hoodeille junassa dokailemaan ja riehumaan.


Joo eli siinä vähän. Vittu te kyselitte paljon. Tossa on jotku ekat 6 kommenttia? :D:D

11 kommenttia:

 1. "No siis mulla oli pienenä jonka nimi oli Inka" niin mikä sulla oli pienenä?

  VastaaPoista
 2. hehee siis mikä lemmikki sulla on ollu XD

  VastaaPoista
 3. Olet sä munkin mielestä hauska. Et kyllä hauskin, mut ehkä kolmanneks hauskin. Laita loputkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omille vitseille nauraminen on parasta ja sarkasmi... Mut siis joo pikkuhiljaa

   Poista
 4. ootan seuraavia kuin kuuta nousevaa. t. ainoo aito helsingin tyttøsi. ps. gerbiili...reallly Xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. phahaaha joo.. meil oli viisi´ niitä. Nassu, Enni ja Inka.....

   Ja niiden eneltäjät oli Ekku ja Nekku.....

   Poista
 5. Sun postaukset piristää aina jotenki ihmeellisesti mun päivää ja tää jotenki viel erityisemmin. Oot mielenkiintonen. Vastaahan loppuihinki, kun kerkeet. :)

  VastaaPoista
 6. tää on kyl yks niistä harvoista blogeista jonka postauksen jaksaa tuolta virrasta klikata auki vaikka on kiirettä ja vituttaa :D

  VastaaPoista