lauantai 1. lokakuuta 2016

Etiäinen


Etiäinen on kansanuskon mukaan ihmisen edellä kulkeva kuvajainen.

Etiäisen voi esimerkiksi nähdä tulevan kotiin puolisosi hahmossa ja kävelevän keittiöön. Uudestaan vilkaistaessa hahmo onkin kadonnut. Pian ulko-ovi kuitenkin aukeaa ja puoliso kävelee keittiöön, oikeasti. Etiäinen tekee siis etukäteen asioita, joita oikeat ihmiset toteuttavat pienellä viiveellä. Jokaisella meistä on oma etiäisensä, joka saadaan kolmen päivän ikäisenä – toisilla se on vahvempi, toisilla heikompi.


Sori etten oo postannu vähään aikaan. Oon kuvannu syksyn aikana varmaan enemmän kuin ikinä, mut jotenkin tää blogi on jäänyt taka-alalle. Muutto, uus koulu ja monenlaiset elämäntapamuutokset ovat vieneet aikaa tältä päiväkirjanpahaselta. Lukeeko tätä vielä joku ja haluatteko, että jatkan? Mulle tää postailu tuntuu melko aikansa eläneeltä ja panostan nykyään enemmän Instaan, Faceen ja mun portfoliosivustoon. Tätä sivua en oo toki poistamassa mihinkään. Täällä on yli 350 postausta vuodesta 2012 lähtien, joista pystyy näkemään aikojen saatossa tapahtuneen kasvun niin ihmisenä kuin valokuvaajana. Pallo on teillä, sana on vapaa.Malli: Anna Talvela
Avustajat: Claudia Sahlberg, Laura Dahlman
9 kommenttia:

 1. nautin tän blogin olemassaolosta

  VastaaPoista
 2. Tee just niin kuin itsestä tuntuu parhaalta!:)

  VastaaPoista
 3. ai laik juu tuu änd alsou joor ploki

  VastaaPoista
 4. tykkään lukee sun ajatuksia tekstinä. kuvatkin on mielenkiintosempia kun saa tietää vähän minkälainen ihminen niitä on kuvaillu!!

  VastaaPoista