keskiviikko 3. elokuuta 2016

Viimeinen virta
 
Entisaikaan uskottiin, että kuollessaan ihminen joutui ylittämään synkän virran päästäkseen ikuiseen lepoon Tuonelaan. Henkilön entisestä elämästä riippuen, pääsi mustan joen yli joko lautalla tai uimalla. Virta oli kuitenkin voimakas, eikä osa selvinnyt toiselle puolelle.


Noniin. Keskellä yötä hylätyssä kaivoksessa kuvaaminen ei ole helppoa, mut homma oli onneks vaivan arvoinen. Suuri kiitos ystävälleni Eliakselle, joka oli mun apuna tässä setissä.

Oon tässä kohtsilleen lähtemässä kohti Viron Pärnua juhlimaan Weekend Balticiin. Siellä esiintyy Avicii. Avicii on 2000-luvun Mozart ja Beethoven. Parasta. Sitten onkin jo Flow-viikonloppu. Sen jälkeen alkaakin koulu. En muista oonko jo kertonu, mut pääsin Porvooseen opiskelemaan myyntiä ja visuaalista markkinointia Haaga-Heliaan. Kämppä on jo hommattu, mut eniten Porvooseen muuttamisessa odotan sitä, et voin viettää suurimman osan vapaa-ajasta mökillä.

Ps. Vaihdoin mun blogin nimen, koska haluan et mun portfoliosivu tulee googlen hakutuloksissa ennen kuin tämä bloginraato.
 

3 kommenttia: