keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kevätretkeily on ihan jees
Vaikka viime viikon pääteema olikin pääsykokeet, niin tein Helsingissä paljon muutakin kuin vain taiteilin. Nä kuvat on mun ja Julian Suomenlinnanvisiitiltä ja niinku näette ni ilmat suosivat meitä! Myöhemmin samalla viikolla pidettiin Julian kanssa myös päärynä-suklaa-punaviinipicknik. Ohjeet alempana. Stadissa majailuni aikana näin myös monia vanhoja tuttuja, kävin kattomassa vahingossa stand upia, sain lattiapalovammoja osallistuessani chandelier dance battleen ja puistokeittoilin. No ragrets.


Lämpimiä terkkuja myös Tallinasta, käytiin siellä eilen mun siskojen kanssa läpällä. Siellä oli melko harmaata, mutta ihan kivaa. Sain post-traumaattisen pääsykoeflunssan. Kahvi oli hävyttömän halpaa, ja kaljaa en ostanut.


Päärynä-suklaa-punaviinipicknick:

Tarvitset:
Pullon Alkon halvinta punaviiniä
4 päärynää
(Fazerin) suklaalevyn
Tietokoneen

1. Avaa punaviinipullo ja maista selvittääksesi, onko tuote ehtaa kamaa.
2. Kuori päärynä jos sinulla on kuorimaveitsi.
3. Paljasta suklaaherkku paketistaan.
4. Laita joku hyvä biisi.
5. Iloitse.


 
 

5 kommenttia:

 1. mainio biisi ja mainio teksti ja mainioita kuvia. mainiota mainiota.


  nyt mainio kuulostaa hölmöltä sanalta mut en vaihda.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis erittäin mainiota kaikin puolin, kiitos vaan! 8)

   Poista
 2. onko väliä, mitä suklaaherkkua käyttää? miten pitää toimia jos se ei ole paketissaan? minulla ei ole tietokonetta mutta minulla on kämmenmiko, käykö se? kannattaako ohjeet seurata loppuun jos viintä maistaessa paljastuu että se ei ole ehtaa kamaa? x_x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole täysin pakollista käyttää Fazeria, mutta suosittelen sitä ehdottomasti. Mitä enemmän sitä parempi ja täysi levyhän on aina paketissaan.

   Kämmen Miko on ok, mutta voit käyttää myös CD-soitinta tai laulaa itse. syöminen voi olla silloin kyllä hankalaa, mutta yolo. Viini on lähes aina ehtaa kamaa, eli pakko seurata.

   Poista
  2. KIITOS!! huh.. ensimmäinen yritys oli k a t a s t r o f i 0.0 katotaan meniskö näillä lisäohjeilla vähän paremmin.. :)

   Poista