tiistai 24. maaliskuuta 2015

Tytöt marmoristaKävin viikonloppuna jälleen pienellä ekskursiolla Helsingissä. Sovittiin aamulle Saran ja Jannin kanssa tällaset mukavat pikku kuvaukset. Tytöillä ei kyllä ollut niin mukavaa, koska ulkona oli helvetin kylmä tuuli. Helsingissä on aina kova tuuli. Turussa on aina tyyntä ja poutaa. Noh, näin vähän kavereita ja söin siellä sun täällä. Mistään kunnon ravintolasta oli tosi vaikeaa saada pöytää. Turusta saa aina pöydän mistä vaan. Mukaan reissulta tarttui muutaman kivan uuden kledjun lisäksi ruokamyrkytys, josta edelleen palaudun.


Sain kesätöitä. Oon kirjaimellisesti puolet ens kesäkaudesta Ms. Viking Gracella viikko paatilla, viikko himassa -meinigillä. Rahaa tulee ovista ja ikkunoista. Siinä missä missaan Suomen kesän, niin otan sen takasin tienisteilläni talvella, ja lähden jonnekin lämmitelemään. Mullahan on jo lennot Filippiineille, mut ei se vielä riitä. Kohtuuttomuus kaikessa!6 kommenttia:

 1. <3

  Ps. "Turusta saa aina pöydän mistä vaan" …………. saako?

  VastaaPoista
 2. ootko hyvä puhuu ruotsia ku eikös tuolla laivalla täydy olla aika jättebra?
  harkitsin kans hakevani sieltä töitä mut harkinnaks jäi.

  hienoja kuvia (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon mä ihan ok! Asiakaspalveluruotsi on aika helppoa, ja ihmiset kyselee aina samoja asioita. Niihin ku opettelee fraasit ni pitkälle pääsee.
   Syvällisemmät keskustelut onki si vähän eri juttu :D

   Poista
 3. Svante sinä olet meritähti :)!!!!!

  VastaaPoista