sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Luoto meren keskellä
Kauan sitten, erään kuumaakin kuumemman heinäkuun, kuumaakin kuumempana launtaina me lähdettiin veneretkelle. Sondbyn kylästä eteenpäin, Storuddenilla, on meidän kesämökkimme, josta matka alkoi. Määränpää oli hiukan horisontin takana oleva – korkealta paikalta se näkysisi varmastikin – Högharunin karu kalliosaari. Sillä saarella on hyvä luonnonsatama ja paljon pieniä aaltojen pyöristämiä kiviä. Aikaisemmin kesällä siellä pesii tuhannet linnut. Högharunin vieressä on Klovharun, jolla Tove Jansson asusti elämänsä vuodet; ajettiin senkin vierestä. Näiden saarien jälkeen on pelkkää aavaa ulappaa ja sitten tulee toinen maa. Se oli mukava kesäpäivä.7 kommenttia:

 1. Aina ku laitat mökkikuvia tai vaan kerrot tosta paikasta ni tuun niiiiin kateelliseks vaikka on mullakin mökki. Noi paikat näyttää vaan niin siistiltä, voisin liittyy sun perheeseen ihan vaan päästäkseni osingoille tosta. ja koska oot cool tietty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiä mökki on paras paikka maailmassa heti Disneylandin jälkeen. Mut joo siis tervetuloa sukuun vaan, mulla onki vatsa 5 sisarusta joiden kanssa saadaan tapella tosta paikasta :D

   Niin ja siis tietty hyvä lisäys loppuun

   Poista
 2. Näiden kuvien ja tekstin takia mulle tuli ihan kauhea kaipuu kesäiseen saaristoon! Tekstit ja nuolet oli ihan parhaita noissa sun kuvissa, pysähtyi jotenkin tavallista paremmin katsomaan, mitä siinä oikeasti on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sinne kohta pääsee! Kesä on matkalla, mutta se pitää ansaita. Hahaa mun mielestä noi tekstit oli ehkä semisti kämäsiä mut kiva etttä tykkäät:D

   Poista