tiistai 10. helmikuuta 2015

Linkkaa blogisi suosikit!http://photographyastrid.blogspot.fi


Astridin blogissa iski ehdottomasti kuvat. Varsinkin muotokuvien visuaalisuus ja värimaailma ovat aiivan huikeita. Moniin kuvaussessioihin on myös selvästi nähty paljon vaivaa, ja niissä (taitaa) useimmiten olla joku syvällisempikin idea, arvostan!http://nyt-skipataan-kahvit.blogspot.fi/


Venlan blogin banneri herätti saman tien mun kiinnostuksen: siitä huomas, että kirjottajalla taitaa olla visuaalinen silmä pitkälti kohdallaan. Oikeessa olin. Blogi on täynnä melko salaperäsiä ja just oikealla hetkellä otettuja kuvia, joita jää katsomaan pidämmäksin aikaa. Mukavan erilaista esimerkiksi mun omaan kuvaustyyliin verrattuna.hansumaista.blogspot.fi


Hansun blogi on raikas kuin keväinen merituuli! Paljon kauniita, yksityiskohtasia, mutta kuitenkin jotenkin simppeleitä kuvia. Vähän enemmän lifestylemäisempi, ku muut mun valinnat, mutta ajatuksia herättävät runot – ja kuten sanottu, kuvat, työntävät blogin kauas valtavirran harmaudesta. Alkaa suunnattomasti tehdä mieli teetä aina ku luen tätä.


http://kiialexandra.blogspot.fi/

Kiian matkakuvat on suoraan ku jonkun New Yorkilaisen megasuositun hipsterin tumblrista. Aivan huikeita! Toki muutkin kuvat herättää huomion – varsinkin opinnäytetyökuvat mitä blogissa on näkyvillä. Lisäksi Kiia kertoo avoimesti kuulumisistaan ja fiiliksistään rennolla, mutta asiallisella kirjotustyylillä.
http://parkinglotparty.blogspot.fi/


Sabrina vaikuttaa bloginsa puolesta aika asennemuijalta. Mielenkiintoset ja vaihtelevat postausaiheet on jännittäviä, ikinä ei tiedä mitä tulee seuraavaksi. Lifestyleblogi on täynnä elämää, joka on enemmän elämää kuin monella muulla. Sivusta oikeen huokuu nuoruuden vapaus ja anarkistinen elämänasenne.


Kiitos kaikki osallistumisestanne, sori että kesti näin kauan. Olen raato.

8 kommenttia:

 1. Newyorkilainen megasuosittu hipster täällä hei! Hahah oot paras kiiitoksia oikein paljon :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heti kun avaa ni hyppää silmille! 8) eipä kestä!

   Poista
 2. ohhoh :--D kiitos paljon, olen otettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eipä kestä! oli kiva löytää mielenkiintosta uutta "luettavaa"

   Poista
 3. siis hitsi vieköön, nousi hymy huulille! olipas kivasti sanottu mun blogista, kiitos kovasti jee!

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit ihana yllätys!! Kiitos aivan älyttömästi! :))

  VastaaPoista