maanantai 19. elokuuta 2013

Maakin on punainen planeettaIhmisillä on tapana pitää itseään maailman herroina. Luontoa ja luonnonvaroja kulutetaan surutta vain ja ainoastaan ihmisten hyväksi. Sademetsiä kaadetaan päivittäin satoja neliökilometrejä ja samaa tahtia kymmenet ja taas kymmenet eläinlajit ajautuvat sukupuuttoon. Laajoja vesialueita saastutetaan laivojen öljyillä, pilssivesillä sekä jätteillä ja keskellä Atlanttia on Iso-Britannian kokoinen roskalautta. Jäätiköt sulavat kovaa tahtia ja silti järkyttävät määrät kasvihuonekaasuja kohoavat ilmakehään tälläkin hetkellä. 

Vaikka hälyttäviä merkkejä näiden asioiden vaikutuksista meihin ihmisiin on havaittu jo pilvin pimein, ei mitään tapahdu. Milloinkohan huomataan, että ihmisten luontoon jättämä verenpunainen kosketus heijastuu meihin suoraan takaisin? Tässä on aiheesta kolme melko vanhaa kuvaa, jotka muokkasin eilen uudestaan. Mikä niistä toimii parhaiten?


Joku lukija jossain vaiheessa ehdotti, et te antaisitte mulle kuvausaiheita taikka otsikoita, joista mä valitsisin muutamat, jotka toteuttaisin. Eli siis antaa palaa tähän niitä kuvausideoita.

9 kommenttia:

 1. Meil on koulun kuvisprokkis jonka aiheena on aika, ni ois kiva nähä et mitä sä keksisit siitä aiheesta (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, ihan jees, mut tein just vähän aikaa sit samankaltasesta!
   http://onrepeatagain.blogspot.fi/2013/06/aika-jossa-elamme.html

   Poista
 2. mahti kuvia ja asia tekstiä !!!

  VastaaPoista
 3. toi on niin asiaa, ja sit viel kaikki "isot" kihot jeesustelee et kuinka ilmasto lämpenee ja ajelee ite autoilla jotka saastuttaa vuodessa enemmän kuin laki sallii ja tekee muutenkin kaikkee mikä saastuttaa..... ja kuvat on upeita, as always, keep it going !!! (Y) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jjep. Niinhän se aina menee; kunhan ulospäin näyttää hyvältä ni ei oo mitään väliä mitä oikeesti tapahtuu.

   Kiitän (:

   Poista
 4. Kaikki tai ei mitään
  Punainen kuin veri
  Valon juuri
  Elämänviiva
  Ennustus

  hah, pähkäile siitä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEs just hyviä! Heti lähti mielikuvitus liikkeelle!!!

   Poista
 5. hyi hitto kamala ahistus tuli tuosta tekstistä D: tyylii ihmiset oottaa siihe asti et tutut alkaa kuolla ilmaston lämpenemisen takia ja sit voivotellaa ku ei ikinä tehty mitää :/ mut musta tuo vika kuva on paras!

  VastaaPoista