torstai 13. kesäkuuta 2013

Pussi päässä pailaamaanOtin nä kuvat samalla retkellä ton edellisen lintukuvan kanssa. Mallina ja seurana öisessä metsässä oli Roope!

Mun siskot sai mut sitten ylipuhuttua lähteämään huomenna Provinssirockiin, eli rankkaa bailailua luvassa alkavana viikonloppuna. Oikeastaan se oli kyllä YleX:n Jenny, joka sai mut ylipuhuttua tulemaan; se sanos et on anteeksiantamatonta jos en tule. Se, et miten tämä kyseinen naishenkilö tietää mun olemassaolon, juontaa juurensa viime vuoden Provinssiin. Loput jääköön mysteeriksi!!!!!!!!!!!!! Mut joo vähän pelottaa tuleva viikonloppu telttailuineen. 

Mulla ei oo oikeestaan tulossa sinne muita kamuja ku mun siskot, joten kaipaisin uusia kamuja. Eli jos oot hyvä tyyppi, pidät hyvästä musiikista, olet alkkis ja satut vielä tulemaan Provinssiin, niin kikkaile toki, nimimerkki on sssvante. Ja vaikkei kukaan kikkailiskaan, ni mul on joka tapauksessa taipumus luoda uusia kavereita tyhjästä. Peace.

Nähdään Seinäjoella!6 kommenttia:

 1. onks jotai erityisii mitä haluut nähä siel ja ooks menos jonnekki muil festareil tänä kesän??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vaiks mitä! Disco Ensemble, Huoratron, Netsky, PMMP, Bastille tai Mew, ja ööööööööö kai niitä riittää! Ja joo Ruissiin aattelin mennä vielä

   Poista
 2. nähdään hei siel!!! ainaki toho alkkis kohtaan voin yhtyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nähään! Mut tunnistaa keltasesta sadetakista ja kieroista silmistä

   Poista
 3. Nähdään Provinssis ;) http://paperimaailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista