sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Parasta elämässä
Olin viikolla Ainon kanssa mun mökillä. Oli kivaa ja chillattiin ja nukahdeltiin vaan ympäri paikkoja koko aika. Kalastettiin myös, sain pienen hauen mut päästin menemään ku oli niin säälittävä.

Mähän tosiaan  päätin torstaina, et huomenna mennään Provinssirockiin. Se oli ihan helvetin hyvä päätös. Pitkään aikaan en oo nauranu näin paljoa koko ajan. Perus kreisibailauksen, dokailun ja bailauksen ja yoloilun lisäks mun sisko oli menny voittamaan YleX:n Ultimate Telttabileratsian (KUVIA!!!) , ja palkintona oli Karri Koiran ja Ruudolfin Vip-keikka. Itse artistitkin oli sitä mieltä, et se oli niiden parhaita keikkoja ikinä ja yleisö oli samaa mieltä! Loppuillasta päädyttiin taas samaan seuraan ja jossain vaiheessa se huipentu siihe, et Ruudolf halus sumopainia meitä Gullichseneja vastaan. Yks kerrallaan se latos meiät maahan, mut sitten Lilly voittikin sen ja oltiin huojentuneita. Huh, suvun kunnia turvattu.
Mut joo jos instassa seuraatte Rudia tai Karria ni ootte varmaa nähnykki jo jotain.

Viikonlopun aikana tapahtus varmaan 1000 muutakin loistavuutta, mut tä nyt on eniten jääny mieleen. Keikat oli hyviä ja ihmiset ystävällisiä; tä oli maakuntamatkailua sen parhaassa muodossa.
Kiitos kaikille kavereille, niin uusille kuin vanhoille! Ens kesänä 5. Provinssi putkeen!

Ps. Mä ja YleX:n Jenny mennään kohta naimisiin!

8 kommenttia:

 1. Lol hyökkään joskus teidän mökille, otan kameran mukaan, räpsin parit kuvat tosta upeesta maisemasta ja ninjailen itteni pois sieltä ilman että kukaan huomaa. + huomasin mun nimeni mainittavan tuolla :3 vaikka eri henkilö oonkin mut silti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAhaha onnea matkaan! Ja joo uskomaton sattuma!!!!!!! :D

   Poista
 2. sulle kyllä aina sattuu ja tapahtuu! :DD

  VastaaPoista
 3. Vähä olin ihmeissäni kun karrikoiran instassa näky sinun naama! :D huippua, ehkä ens kesänä itekki raahaudun provinssiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAhah kannattaa! Siel on aina takuuvarmasti mahtavaa!

   Poista
 4. Wow onnee teille ihan hurjasti, tää on ihan uskomaton mahtava iloinen uutinen, onnea vielä kerran!!!1

  VastaaPoista