torstai 2. toukokuuta 2013

Sammakonkutua ja perseilyä
Joo olin taas Ruissalossa oli lämmintä, keväistä ja tuulista  ja TOSI NÄTTIÄ KAIKENKAIKKIAAN.

Mutta... Mua taas vituttaa... ihan hirveesti.


Luin tossa just äsken Ruisrockin fb-sivua. Ja niitä kommetteja. Voi luoja. "Pitäis varmaan vaihtaa ruisrockin nimi ruisPOPiksi!!!", porukka vikisee ja valittaa, että on paskaa musiikkia ( =ei children of bodomia, ei shrakbatrughia, ei slipknotia, ei the saatanasia tms.). Siis johan on vittu aikakin, et jotkut muutkin suomalaiset festarit kuin Flow on alkanut ottaa esiintyjiksi jotain muutakin ku kauheeta örinää. Ja kyllä niitä ripulirockfestareita edelleen on silti Suomessa läjäpäin; tuskat sun muut vastaanottanevat mieluusti nämä verta itkevät Ruisrockin jättäneet liuhuletit. Ja vaikka niitä jonkin-muun-kuin-rock-linjan bändejä onkin ruississa, niin on siellä silti vielä aika paljon sitä perinteistä tykitystä. Huoh. Lisäksi vituttaa se, että Stam1na on vittu _aina_ kaikkialla. En ihmettelis jos ilmestyis soittamaan mun ylppäreihin.
   Keikoilla ärsyttää kaikki idiootit ( =eli kaikki paitsi minä ja seurueeni). Varsinkin ne autistit jotka riisuu paitansa pois ja losauttelee hikistä ja haisevaa ruhoaan päin kaikkea mikä liikkuu ja hengittää. Myös ne tumpelot, jotka tunkee jo aikaisemman bändin eturiviin nähdäkseen seuraavana esiintyvän bändin aitiopaikoilta, saa veren kiehumaan. Sitten ne vaan möllöttää siinä ja näyttää kyrpiintyneiltä ja valittaa ku niitä tönitään. Ärsyttää myös ylipäätään ne, jotka tunkee sinne eturiviin kuvitellen, et ne sais vaan olla siellä ihan rauhassa. Niille tulee aina yllätyksenä se kun koko muu yleisö yrittää myös päästä mahdolisimman eteen, jolloin väkisinkin tulee vähän ruhjotuksi.
   Yleensä jos musiikki on nopeatempoista, syntyy yleisössä jotain pitintapaista, tai ainakin sillaista edestakaisin menevää aaltoilua ihmismassoissa. Sen tietää jokainen. Siellä kuitenkin aina on puolikuolleena niitä 150cm tyttöjä leit kaulassa huutamassa että "ÄLKÄÄ TÖNIKÖ!", mitä helvettiä !??!!?!?!?!?!??!?!??!?! Tuliko yllärinä että saattaa olla ahdasta? Samaan kastiin kuuluu kanssa ne (yleensä muijat), jotka tulee samaan pittiin 2-metristen miesten kanssa ja tippuu saman tien, aiheuttaen massakaatumisen (=1 kaatuu, toinen kompastuu päälle, kolmas, neljäs.., yhdeksästoista jne.). Perseestä on myös ne steroidi-imurit, jotka luulee olevansa vapaaottelu -tms. kehässä ja latoo kyynerpäillä ja nyrkeillä porukkaa maahan minkä ehtii. Provinssissa jollain nistillä oli pitissä _viikate_ siihen samaiseen touhuun varattuna. Ok.
   Tähän loppuun vielä pari paskaa muistoa vuosien varrelta: Joskus Prodigyn keikalla eturivissä oli pariskunta, joka tyyliin katso vaan toisiaan koko keikan ajan, päästämättä ketään niiden lähettyville( ne vei kolmen ihmisen tilan). Samat kusipäärakastavaiset myös omivat kaiken järkkäreiden yleisöön antaman veden. Itse katselin touhua kakkosrivistä semi_kypsänä, jonka jälkeen menin pittiin kuluttamaan raivoani. Joskus Mewin keikalla (joka oli aivan maaginen), mun edessä oli joku pandaksi tai kissaksi tms kehitysvammaseksi pukeutunut muija, joka sekos ihan kohtalaisesti ku halusin pitää kaiteesta kiinni. Plää. Ja vielä viime kesänä ruississa PMMP:n keikalla (en muista tästä mitään), joku muija löi mua kun yritin varastaa sen jotkut helvetinrumat kissankorvat :D. Hieno muisto. Aamen. 

Kiitos ja anteeks ja en ole edes pahoillani16 kommenttia:

 1. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDXDXDXDDDDDDDDD hahahaha XDDD

  VastaaPoista
 2. PS: En vieläkää tiiä että onko noi silmiä noi mustat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D:D: Miten voit saaada niistä silmiä :DD: Ne on sammakon sikiöitä, joista tulee nuijapäitä :D

   Poista
  2. minustkii ne näyttää silmiltä...

   Poista
  3. Siis ettekö te oo ikinä ennen nähny sammankonkutua?!?!?!?

   "Mätimunat turpoavat muninnan jälkeen ja nousevat pintaan yhtenäisenä, hyytelömäisenä massana. Se kehittyy rypälemäiseksi, ja laajenee, kun munien ympärillä oleva hyytelö imee vettä. Munista kuoriutuu poikasia, joita kutsutaan nuijapäiksi."
   -wikipedia

   Ei, sammakoiden silmät eivät kasva erillään muusta vartalosta

   Poista
 3. hahahhaha:D:D:DD sun pitäis saada joku oma (valitus-)palsta jostai lehdestä:D iha loistavaa! :D
  ja toi eka kuva: WOW!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä pitäis. Mun pitäis saada mehujäätä.

   Poista
 4. yäääk luin ensi jonku sata kertaa sammankonkuitua ja tajusin vasta ku näin ton kuvan ja sitä paitsi mikä sammankko XDDXD
  mutta joo vihaan festareita koska ahdistun ite siellä ihmismassan keskellä enkä kestä tönimistä enkä mitään muutakaan :DD:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä festareita vihaa, mun mielestä ne on parasta kesässä. Mä en myöskään oikeestaan ahdistu siellä koska oon just ite se kusipää tönijä xd

   Poista
 5. ihanii noi festarimuistot! Mullakin joskus kun oli provinssissa, joku iha randomi joka siin jammaili mun vieres, yhtäkkii pussas mua :D sit toisetl puolelt tätä jätkää kuulu SPLASH ku tyttöystävä sujautti aika mojovan litsarin tälle jäbälle XD ihanaa . Mutta todellakin samaa mieltä noist seikoista, etenki stam1na-kohdasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihania on <3 Hahahhaha kuulostaa sillaselta mitä mä voisin helposti tehä. Miinus toi tyttöystävä. Mikä se on?

   Poista
 6. ei helvetti mies. eka melkeen vihasin sua kun luin ruissivalitusta mutta loppu pelasti. pitti on kiva ja steroidi-imurit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitti on kivaa mut vikinä ei. Niitä kunnon rockfestareita on nähty jo aivan tarpeeeksi.

   Poista
 7. hahah loistopostaus taas :Dd ite kuulun niihin urpoihin jotka jonottaa viimestä esiintyjää varten aamuyön ja aamun ja nakottaa eturivissä kaikki ne viis ekaa esiintyjää jotka ei edes kinosta 8D nooh yritän olla olematta kovin kyrpiintyneen näköinen ihan niiden raukka artistien takia XD plus pittejä välttelen ku ruttoa, hitto että ottaisin turpaani siellä ps stamyksna on parhautta hehe joo mikä tästä kommentista oikein tuli hups

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiitän. Voi luoja lopeta se touhu. TAi jos et lopeta ni sitte ainakin ansaitset sen et ihmiset hyppii sua päin :D:D Mut pitit on just parasta, mä en oo ikinä saaanu mitän phampaa ku pieniä mustelmia kylkiin niistä, joka kuuluu ihan asiaan. Oon pitti_mestari.
   Stamyksna on kirous

   Poista