sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Ding dong hong kongJuuh elikkäs olin joskus Hong Kongissa enkä edelleenkään tiedä miten se kirjotetaan. Olin sillon vielä paska kuvaaja joten 2 viikon matka tiivistyy helposti näihin kahteen kuvaan.  Nä kuvat oli vaan tekosyy mulle että voin postata. Nimittäin oikea postausaiheeni koskeeVIHAA
 
Taas viikonloppuna eräissä kotibileissä kohtasin jotain, jonka olemassaolon kaikki tietävät, mutta harvat edes alitajuisesti noteeraavat.  Nimittäin paskan musiikin olemassaolon. Siis niinku ihan oikeesti tosipaskan!!!! 

 Eli siis:
VITTU_ETTÄ_MÄ_VIHAAN_PITBULLIA!!!!!!!!!!111111111111†††††!!!!!!!! Maailma olis täynnä hyvää bilemusiikkia joka vaan odottaa löytäjäänsä, mut ei, kaikki vajakit vaan hyväksyy sen megakurpitsapaskan mitä NRJ (hit music only <3<3<) suoltaa. Mut toi vitun pitbull on vaan niin vitun vihoviiminen. "HEEEYEEEYEEEEE DON'T STOP THE HAISTAVITTUNYTJO!!!!!!!!" 

KERTOKAA MULLE HYVÄT IHMISET, ET MITEN JOKU VOI IHAN OIKESTI TYKÄTÄ TOSTA MUSIIKISTA?!??! Ja jos joku nyt alkaa pätemään jostain et kaikilla oma mielipiteensä, ni mä kerron jo valmiiksi, et SULLA ON PASKA JA VÄÄRÄ MIELIPIDE!!

TÄMÄN TEKSTIN TARKOITUS ON LOUKATA KAIKKIA JA VARSINKIN PITBULLFANEJA.
Luoja paratkoon.

45 kommenttia:

 1. Puhut ihan asiaa. Ei mulla muuta. Terve.

  http://colorationblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Haha oot paras xD Mä muuten kuuntelin aluks tota dont stop the partya ihan fiiliksissä, täytyy myöntää! Sitten kyllästyin. Mut oon urpo vajakki!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeeeiejejejejejejjeeejeijeijeiejeijeijejejeiejiejeiejieiejejeijeijeiejeieieijeijejiejeijeiejiejiejeijeijeiejiejiejiejejeijeiejiejiejeijeijeijeijeijeijei

   Poista
 3. NONIIII!!!!! ASIAA!!!! JA AINA HUUTAA WOWOWO MISTER WORLDWIDE INTERNATIONAALI PLAYBOY ai saatana ku rupes kiukuttaa... jos internetis pystyis antaa yläfemmoi nii paiskaisin sun kättä ja lujaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aahahah!! Mister dickhead motherfucker fuckface se on!!! Joooo-o mulla meni 2h kiukun pauloissa perjantaiyönä ja manailin vaan yksin jossain nurkassa. Sen jälkeen pärähti vielä soimaan se vitun gangnamstyle joka oli kuollu jo vittu syntyessään.

   Mut joo vastaisin highfiveen. VOidaan joskus highfiettää vaik oikeessaki elämässä!

   Poista
 4. megakurpitsapaska..... XDDD hauska

  VastaaPoista
 5. Täysin samaa mieltä sun kanssas! Maailmassa on ihan liikaa mahtavia biisejä mistä monet ei oo kuullukkaan, koska ''lempi musani on kaikki mitä tulee NRJltä!!1!<3<3''. Kaikki IhQt Pitbullit, JVGt, One Directionit ja Cheekit vois tunkee syvälle Hitlerin perseeseen niin et ei niienkään rumia naamoja tarvis enää koskaan katella. Kiitos ja anteeks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, hyvä! Tosin Hitlerin perse oli vähän kaukaa haettua, mut hyväksyn anyway xD. Mut eniten mua vaa ärsyttää se, et ku se musiikki on niinku rehellisesti niin huonoa, ni en tajuu et miks ketään jaksaa kuunnella sitä ollenkaan?!?

   Poista
 6. ahahah :D:D sun postaukset on parhaimmillaa just sillo ku ne sisältää vihaa!! ja onnea btw;

  Nuoret Valokuvaajat
  Viikon 4 kuva. Onnittelut Svantelle!

  Tämän kuvan minimalistinen sommittelu viehättää. Tunnelma on kauniin hiljainen ja pysähtynyt, ja kuvassa olevan miehen "pienuus" antaa kuvalle tietynlaista mahtipontisuutta. Kaiken kaikkiaan oikein hieno, onnistunut kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viha on mun kantava elinvoimani. Kiitos!!

   Poista
 7. haha oot paras :-D mut oon kyllä samaa mieltä tosta pitbullista vuh vuh koira

  VastaaPoista
 8. mulla räjähtää perse enemmän sen vitun scream and shoutin kanssa kuin pitbullin ( vaikkei sekään kyllä mikää hyvä ole..) its briteny bitchhhhhhhh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin mietin et mikävittu, mut joo toi britne valasi. Joo. Se on syöpä.

   Poista
 9. The truth! Muutenkin ihmisten bilemusamaku on ihan liian rajoittunut, I think!

  VastaaPoista
 10. ootko koskaa kelannu, et mitä jos pitbull onki maailman paras rölli? kelaa nyt: yltiöpaskaa musaa rumalt kuulapäältä ja tyhmät ihmiset ne vaa tanssii sen mukaa ihan kikseis ja mr worldwiden rahasäilijö vaa paisuu. jos asia olis oikeesti näin ni antaisin pitbullille yläfemman. mut koska ei oo ni antaisin nyrkist naamaa. respectit kuulapään vastustajille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kyllä. En oo kyllä en oo en. Entä jos kaikki onki vaa harhaa. Babylonin juoni. Kirottu kuulapää. Saatanan lähettiläs ja ihmiskunnan sieluilla huoraava luopio!!!!

   Poista
  2. markuksen kommentissa on jotain perää! täytyy aina ottaa huomioon et nää ihmiset tienaa ihan laittomasti ma$$ii, yksinkertaisesti siitä hyvästä että huutaa "mister worldwide etc" ja tekee paskaa musaa. aika lepposaa elämää uskaltaisin väittää. siinä mielessä aika uskomatonta. MUTTA oon täysin samaa mieltä, en ymmärrä yhtään miten kukaan voi nauttia kuulapään kuuntelemisesta. TÄYSIN_KÄSITTÄ_MÄTÖNTÄ. ihmiset on tyhmiä.

   Poista
 11. et oo kauheen vakuuttava koska mua alko vaan naurattaan sun teksti vaikka mun pitäis olla nyt verisesti loukkaantunu ja vähintäänkin poistua sun lukijalistalta. :D mutta mitä tohon nyt voi sanoo, kaikilla on omat mielipiteensä? :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. chhccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccrrrrrrrrr

   Poista
 12. en tajua miten jaksat olla vihanen siitä että joku pitää erilaisesta musiikista kuin sinä? vai yritätkö nyt vain olla niin KOVIN erilainen kuin muut..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähe_ny_menee(kuuntelee pitbullia)!!! Helposti jaksan! Ja yritän!! <3

   lol

   Poista
  2. Oot kyllä niin olevinas....

   Poista
 13. svante pliiis rupee poliitikoks XDXDDX kirjotat nii hyvin! :D:D ja noi kommenttien vastauksetki XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh elikäs en, musta tulee jousiampuja

   Poista
 14. Mäkään en tykkää Pitbullista yhtään :/

  VastaaPoista
 15. Jooo nyt tuli kyllä asiapuhetta!!! Pitbull o ahterista :D

  VastaaPoista
 16. se on se et yritetään vaikuttaa meidän sisäiseen luolamieheen joka vaan jumputtaa... pelkkää bisnestä koko kamala paska!

  VastaaPoista
 17. ystävä hyvä, käyt siis väärissä kotibileissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musiikki voi olla mitä on, mut niissä on ystäviä hyviä!

   Poista
 18. Kuinka lapsellista vauhkoamista.
  Miten kukaan jaksaa lukea tälläistä suoltamista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helposti aika monikin, huomaan. Miten itse jaksoit sinä epäilemättä vanhemmuuteen valmis anonyymi?

   Poista
 19. Nyt puhut kuule ASIAA miäs!!!!! :'DD

  VastaaPoista
 20. haha oot hyvä : D ihanaa

  VastaaPoista
 21. Erittäin hyvä... erittäin... oon vaikuttunut. Harvalta bloggarilta tulee näin pirun hyvää puhetta.

  VastaaPoista
 22. joo älä itken verta ja korvista valuu verta..... DONT STOP THE PARTY ihan varmaa lopetan jos kuuluu tollast paskaa!!!
  ja mitä satuin vahingos radiost kuuntelee jotai pitbulli djsettii ei jumala, habbomusaki on parempaa :----)

  VastaaPoista
 23. haha. sun avautumiset on parhaita!

  VastaaPoista
 24. pakko oli muuten kuunnella et mikä tää biisi on ku en tosiaa oo kuunnellu radioo vuosiin ni ei oo mtn hajua mitä siel soi :D on kyl aikamoist kuraa haha. sinäänsä sääli et miks suomalaiset kuuntelee niin paskaa musaa, esim jossain lontoos ku kuuntelee radioo ni siel soi just niit bändei mitä iteki diggailee, mut toisaalt oon kyl iha tyytyväinen et tää juntti/teinikansa valtaa nää fortet/lynit tms eikä esim dynamo täyty niillä :D ja sitku just löytää ite jtn uusii artistei jotka iskee ni se on iha mahtava fiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomi on pyllryreikänen. Huoh. Ja Amarillo.

   Poista