sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Kevätflunssa


Hyvää kevättä itse kullekin. 


Hienoja uutisia! Mulle myönnettiin starttiraha ja oma yrityskin on viittä vaille perustettu. Pitkästä aikaa tuntuu siltä, että hommat alkaa rullata. Kesälle buukataan koko ajan enemmän keikkaa ja mulla on sillanen fiilis, ettei varmaan tarvii palata ruotsinlaivalle! Pyöränkin sain tänään huollosta ja se rullaa kuin kaunis unelma.

Jos tykkäät hyvästä musiikista, niin kannattaa kuunnella upotteen biisi. Oon kuunnellu sen muutaman päivän aikana vähintään 134. Se on siis aika hyvä.

Jos tykkäät hauskoista videoista, niin lisää mut snapchatissa nimimerkillä ssvante – oon aikamoinen hupihenkilö

Jos tykkäät tästä blogista, niin jaa mulle ihmeessä fiiliksiä, kehitysideoita, kehuja, risuja, ruusuja tai mitä vaan. Melko hiljasta on ollut lähiaikoina!

24 kommenttia:

 1. moi svantte oot mun lemppari bloggaaja ! oot komea ja pukeudut hyvin ja snäp tsättisi tuovat pimeisiin päiviini valoa :P hehe keep it rolling tiäks pyörät pyörimäs kyl sun virma l´vielä liitoon lähtee !! KAIKKEA HYVÄÄ JA ONNEA MATCAAN !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhee sattuma ku sääki oot mun lemppari :D tehdäänkä joskus yhteistyöpostaus????
   Mut siis kiitos kaikista kehuista ja varsinkin siit et pidät mun vaatteistaa... mietin yleensä melko pitkään mitä laitan päälle sinistä vai punaista.

   KIITOS KAIEKSTA

   Poista
 2. oot paras ja hauska:)))))))) kehitysideoita jos pitää sanoa niin en sano

  VastaaPoista
 3. olet kuuma svante... jösses!!

  VastaaPoista
 4. Hoi klemmort kyl mää täält tois puolt maailmaaki tätä jaksan lukee keep going ja onnee yritykselle (yrittämiselle ja firmalle) oli kunnia olla mallina joskus sen kuolleen huorulilokin kaa terkkusin jukuli (consuela)

  VastaaPoista
 5. SVANTE SOS https://www.youtube.com/watch?v=kcGsaCoFWVs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotaaaaah juu tiedossa tämä kyllä, mitäs

   Poista
 6. hei svante, tuli paha mieli ku en nyt jotenki saanu tätä upotetta löydettyä enkä kuunneltua sun mahtibiisiä. ja sitte myös pitää sanoman että tykkään paljon sun hillittömistä snäpeistä. sä oot kyllä melkonen hupihenkilö, se on totta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kadonnut, voi perkele!!!!!!!!! Mut nyt se on siinä taas kuvan alapuolella.

   Kiitos kehuista, toisten ihmisten viihdyttäminen on elämäni tarkoitus

   Poista
 7. Biisi on jotain maagista. Blogi myös. Snäppi täyttä tulta. Kehitysideoita: enemmän tekstejä, sillä ne viihdyttää harmaita päiviäni erittäin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki hyvin siis näyttäis olevan! Kohta taas pitäis tekstiä piisata kunahn saan noi mun ikuisuusprojekti Uusi-Seelanti -kuvat muokattua. Kiiiiiiiiiiiiitos kehuista!!

   Poista
 8. Sun valokuvat on huippuja, mut tekstit myös joten en osaa sanoa muita kehitysideoita kuin että lisää ja enemmän!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah täähän menikin hyvin, tämäkin pelkkää positiivista palautetta. Kiitos!

   Poista
 9. lisäsin sut snäpis koska hupihenkilö

  VastaaPoista
 10. Hei svanttis onks juttu siis nyt niin että kulttuurituotantoo opiskelit jossain vaiheessa? Jaksaisiks yhtään avaa sitä et nappasko mikään siin ja mikä ei napannu ymsyms? Yritän tässä yhteishaun viime metreillä päättää viel et kiinnostaaks se mua tarpeeks tarviin apuu!!! auta!!! plz

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa juu oli se. Ihan tyhmää en nauttinut 1/5.
   Mut pari uutta kaveria sain eli ei täysin paska reissu. En nyt antanut parempia ohjeita, koska vastaan melko myöhässä ainakin tän vuoden haun osalta.

   Poista
 11. Otit joskus kauan sitten kuvia nukkuvista ihmisistä katosta käsin, ja mun pitäis kotitehtävää varten nikkaroida kamera juurikin sinne kattoon.Ei mitään tietoo miten moinen onnistuu niin haluaisitko valaista jos kerkeät D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoittanet tätä sarjaa http://onrepeatagain.blogspot.fi/2014/04/unettomat.html

   Seisoin keittiöjakkaralla ja kamera oli kiinni jalustassa. Laitoin itselaukasimen päälle ja pidin kaksin käsin kiinni jalustasta ottaen päällä tukea katosta. Aikamoista hakuammuntaa oli osua oikeeseen kohtaan, mut kyl sieltä hyvät sai. Käsivoimia vaaditaan kameraa suorin käsin jalustalla pidettäessä

   Onnea sähläykseen :D

   Poista
  2. Lol rip minä, kyseisten kuvien pitäisi olla omakuvia :---DD Kattellaan miten pojan käy, pitää viritellä jotain. Kiitos kuitenkin!

   Poista
  3. Kaveri kameran taakse. Usein pyydän kavereita avustamaan kuvauksissa kun ite on fyysisesti mahdotonta painaa laukasinta.

   Poista