tiistai 8. joulukuuta 2015

Philippines basics


Tässähän sitä nyt sitten olis – Filippiinejä, osa 1.Sen sijaan, että tekisin yksityiskohtaisen matkakertomuksen, niin ajattelin, että te voisitte ite kysyä kommenteissa asioita, joita haluatte tietää. Miltäs kuulostaa?  
Yleisesti voin kertoa että reissu oli oikeen onnistunut, lukuunottamatta yhtä denguekuumetta ja yhtä kuivumista. Kaljaa kului ja nahkaa paloi.

8 kommenttia:

 1. Mitä makso lennot ja miten lähit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makso kolmesataa menopaluut ja ööh mitä meinaat että miten lähdin? Iloisena mutta jännittyneenä. Kollareissa ja mustassa paidassa. Hyvin varustautuneena. Vähän nälkäisenä

   Poista
  2. aa oho olipas huonosti muotoiltu kysymys, tarkotin siis, et millä koneilla menit, oliko paljon välilaskuja ja silleen. joo.

   Poista
  3. Ahaa okei. Mentiin Turkish airlinesilla, Hki-Istanbul-Manila. Istanbulissa oli noin kolmen tunnin vaihto molempiin suuntiin mennessä.

   Hintaa reilut 300 ja siihen kuulus safkat ja matkatavarat jne jne. Perkeleen hyvä diili. Saatiin lentodiileistä ihan tuurilla!

   Poista
 2. täjyttömän upeita kuvia! olikko suunnitellu etukäteen mitä teet kohteessa vai menitkö vaa ekstempore linjalla? ja reissaatko mielummin yksin vai yhdessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei thänk jyy!!! Oltiin hiukan, kaverit oli kertonu et mihin kannattaa mennä, mut melko pitkälti omien fiilisten kanssa edettiin vaan!

   Kavereiden kanssa matkustamisessa on kyllä puolensa, mut valitsen yksin menemisen. Se on niin paljon vapauttavampaa eikä tuu koko ajan sillasta fiilistä et muut joutuu odottamaan varsinkin jos haluaa ottaa paljon kuvia.

   Poista