perjantai 18. syyskuuta 2015

ParkkihalliOtin Saralle eilen muutaman asukuvan parkkihallissa. Tutustuttiin Saran kanssa lukiossa ja kaikkien kuvausjuttujen myötä ollaan tutustuttu vielä paremmin. En tunne kovin montaa muuta valokuvaajaa, joten sillon tällön kunnon ammattiavautuminen kollegan kanssa tekee terää – kun kerrankin joku jakaa suunnilleen samat ongelmat.

Tänään sai soittaa Turun taideakatemiaan ja kysyä, että mikä meni pieleen pääsykokeissa. Mulle vinkattiin sieltä, että kannattaa jatkossa miettiä enemmän kuvien sisältöä ja sanomaa pelkän visuaalisuuden sijaan. En sitten tiedä kuinka kantaaottavaa settiä mun pitäis jatkossa tehdä että se riittäis. "Hae toki ensi vuonna uudestaan jos vielä kiinnostaa." Nää on näitä.


Tällä hetkellä elämä on ihan helvetin tylsää. Onneks pian on matkailun aika.
6 kommenttia:

 1. Uuuuu tuttu parkkihalli!
  Mille Taideakatemian linjalle hait?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu eskelin parkkihallissa häärättiin.
   Valokuvauslinjalle, yllätyys

   Poista
 2. Ehkä ongelma onkin se, ettei sun kuvien sanomat läheskään aina aukea ilman selitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla niinkin. Ainoa vaan, että haastattelussa käytiin kaikki kuvat selittäen läpi.

   Nykytaidetta kuitenkaan harvoin selitetään ollenkaan ja katsoja jätetään kokemuksensa kanssa melko yksin. Voisin uskoa, että taideoppilaitoksessa vuonna 2015 tiedostettaisiin myös jotenkin tämä.


   Mutta enpä tiedä. Ihmisiä ne siellä raadissakin on, kaikki aukeaa ihan eri tavalla eri ihmisille. Koen muutenkin ehkä että Helsingin Taideyliopisto olis mulle oikeampi paikka. Tai sitten jokin ihan muu.

   Poista
 3. ooo nää on tosi tosi cool!! :-)

  VastaaPoista