maanantai 24. elokuuta 2015

Vauhti kiihtyy
Kesä ajaa kohti jyrkännettä tuhatta ja sataa, mut tähän saakka oon pitäny kiinni vaan kovempaa! 

Flow-viikonloppu meni taianomaisissa tunnelmissa ja oli taas hauskempaa ku pitkään aikaan. Esimerkiksi perjantaiyönä en löytäny fiksuja jatkoja mistään, ni pyysin kotimatkalla paria randomia mimmiä mun kanssa skumpalle(olin varannut jatkoille juotavaa) puistonpenkille; "Et näytä kovin uhkaavalta ni voidaan me tullakki." 
Sielläpä sitte istuttiin ja kilisteltiin muovimukeilla säkkipimeessä Kaisaniemen puistossa

Viikonloppuna tuli seikkailtua muutenkin aika olan takaa, mutta säästän ne stoorit mieluummin vaikka johonkin "en oo koskaan" -peliin. Tai kysykää niitä vaikka kasvotusten joskus ni voin eläytyä. Tai jos haluutte tietää jostain keikasta jotain ni laittakaa kommentteihin. Ok?


Flown jälkeen ostin heräteostoksena parhaimman mahdollisen MacbookPron ja vetäydyin meiän mökille pienelle retriitille. Yksin en kuitenkaan joutunu lähtemään, koska Leo ja Lilly tuli sinne mun kanssa. Ajeltiin veneellä ja juotiin saunakaljaa. Parin päivän päästä Leo lähti ja tilalle tuli mun koko valtava perheeni pikkuveljeä lukuunottamatta ja pidettiin oikeen perinteiset rapukestit. Että sellanen viikko.


Kukaan teistä ei oo muuten sanonu mitään mulle mun nettisivuista?! Onko tää jokin hienovarainen vinkki, vai ettekö te vaan ole huomannu????? :) Sanokaa toki jotain. Myös kolmeen aikaisempaankin postaukseen saa sanoa jotain ihan vapaasti.
10 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti tosta sun nettisivusta, oot tosi hyvä kuvaan ja sivut on tosi yksinkertaset mikä on tosi hyvä kun kaikki löytyy sieltä mistä pitääkin. Jatka ihmeessä samaan malliin c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla! Joo pyrinkin sillaseen suureen simplleiyteen ton saitin kanssa

   Poista
 2. Hei pakko kysyä! Olitko Lasten Hautausmaan keikalla perjantaina? Juttelin keikasta jonkun vähän sun näköisen kanssa. Ja nettisivut on mun koneen näytöllä (koulun joku windowsläpyskä) aika vasemmalla kokonaan, muuten oikein hienot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Een kyllä ollut, eli jonkun muun kanssa oot jutellu :D Rapukesteiltiin mökillä!

   Ne on tarkotuksella vasemmalle sisennetyt, tykkäsin enemmän tosta ku keskitetystä lookista :)

   Poista
 3. Blogisi on mahtava!

  VastaaPoista
 4. sataprosenttisen täydellisen mahtava koko paketti! tykkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tusen tack on ruotsia, ja se tarkottaa tuhatta kiitosta!

   Poista
 5. Mäki tuun kehumaan nettisivuja, hienot on! Ja tänki postauksen kuvat on kivoja, varsinki toi eka. Mäki haluun kiivetä puuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yAaaay kiitos! Puuhun kiipeeminen kannattaa aina ellei sitten satu putoamaan kipeästi

   Poista