torstai 11. joulukuuta 2014

Sveaborgin viima


Viime viikon maanantaina meillä oli kouluhommana tehdä eräs pikku haastattelu (haastateltiin Flow festivalin perustajaa) Stadissa. Päätin sit oikeestaan jäädä sinne haastiksen jälkeen koko viikoks, koska sieluni kaipasi kulttuuria. Tapasin paljon sillasia frenuja, joita tulee harvemmin nähtyä ja sit myös tapasin paria ihan ekaa kertaa! Kävin myös peräti elokuvissa. High life.

Yhtenä päivänä käväsin Samin kanssa Suomenlinnassa pienellä iltapäiväkävelyllä. Tuuli tuivers silmiin niin että kyyneleet virtas mut oli siellä kyllä ihan näpsäkkää, niinku kuvista näette.  Keskimmäisen onkin Sami musta iloksenne ottanut, mut meikä on sen editoinut. Hiukan siellä oli kuitenki erilaista ku alkukesällä, jolloin viimeks kävin siellä. 

Menin myös Annan kanssa Tavastialle kattomaan Slow Magicia, joka oli maaginen. Sovin sen kanssa myös kuvaukset sen seuraavalle Suomenreissulle. Mahtaakohan muistaa... Keikalta mentiin jatkoille Otaniemeen, jossa siis sen yön majailin. Laimeilta jatkoilta häivyttiin semihaipakkaa tutimaan, mut mulla oli vielä yks pikku homma: mun piti kuvata ruotsin esitys videolle seuraavan päivän tuntia varten, koska makaisin edelleen sängyssä Espoossa kun olis mun esitysvuoro. Voitte kuvitella millasta jälkeä tuli, mut tänään sain siitä opettajalta palautteen, joka olikin positiivinen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti