perjantai 25. huhtikuuta 2014

Iltakävely ja erittäin tärkeitä juttuja

Perusteellisen mielikuvitukseton postaus, mutta postaus kuitenkin! Käveltiin eilen Patukan kanssa Ruissalossa iltasella ja oli ihan kaunista.

Huomasin tässä, että hyvin monen postauksen kuvat on näkyny lukijoille väärän värisinä, koska niissä kuvissa on ollu väärä väriprofiili. Korjasin nyt asian ja postauksia voi mennä kattomaan täydessä loistossaan!  Seuraavat ovat nyt entistä ehompia: Iceland intense, Iceland advanced, Iceland basics, Paluu Muumilaaksoon, Nymfit, Maanantai, 2013 kolmenatuhantena kirjaimena ja Tungettelija.

Onneks huomasin tän ongelman jo nyt, enkä esim vuoden päästä, jolloin korjattava kuvamäärä olis ollu varmaan infernaalisesti isompi. Tä ongelma johtuu siitä, kun Lightroomista importtaa kuvat suoraan Photoshoppiin, niin Lightroom muuntaa ne kuvat automaattisesti siinä vaiheessa Pro photo RGB:hen, joka on syöpä. Se pitää valita asetuksista erikseen, että se kuva pysyy ihan perus sRGB:ssä.

Tä ongelma on nyt siis ratkaistu, mut mulla on toinen: Dear Eki, poistin CSS.stä jotain ja nyt mun jokasen postauksen vika kuva katkeaa oikealta tolleen vähän, eikä toi musiikkipalkki mee kohdalleen. Mitä teen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti