sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Iceland advanced

Vuokrattiin Ineksen kanssa pikkunen auto ja lähettiin kiertelemään sillä maita ja mantuja. Kahdessa päivässä 900 kilometriä pitkin Islannin vuoristoista rannikkoa Olavsvik-Reykjavik-Vík - akselilla. Lähes kaikki matkalla nähdyt "kaupungit" olivat yhden kadun ympärille kerääntyneet parisenkymmentä matalakattoista ja pastellinsävyistä taloa.  Yhteistä kaikille kaupungeille oli se, ettei ketään näkynyt missään - - kaikki ihmiset oli piilossa! Hevoset taas ei: aattelin ettei ne islanninponit olis siellä mikään isokaan juttu, mut niitä kopukoita oli lähes jokasella pellolla kärvistelemässä kaatosateessa.

Mut kuunnelkaahan toi biisi ja kuvitelkaa ittenne ajamaan sen tahdissa autioita tundrateitä pitkin, edessä horisonttiin saakka pitkä suora. Tai vaihtoehtosesti serpenttiinitietä pitkin vuoristossa.

Ps. Sain Islannista peräti yhden Tinder-matchin. Imartelevaa... Mut totuushan on, ettei siellä oikeastaan ollut ketään käyttäjiä ja ne jotka löyty, ni oli turisteja. Toisaalta, nyt ku oon taas Turussa, niin se ohjelma tuputtaa vaikka kuinka kaiken maailman Álfgerðureita.

8 kommenttia:

 1. supersiisti varsinki toi viimenen! tykkään sävyistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saanko lukea niitä analyysejä :3333

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kitos! odotahan vaan seuraavaa icelandia, sinne on säästetty parhaat.

   Poista
 3. sairaan nättei maisemii ja kuvii! onks toi kota kans joku islantilainen kaupunki?

  VastaaPoista
 4. ootko sä saanut punaisella tukalla paljon jo matcheja? kerropa paljon tuollainen auton vuokraaminen tuolla maksoi? löytyikö helposti majapaikkoja? kylläpä tuli taas kysymyksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtäkään, kumma kyllä :( pari päivää vakuutuksineen oli vähä pääl satanen. Meil oli kyl pienin kirppu mitä koko vuokraamosta löyty, mut kyl se meille kelpas. Palattiin aina yöks meiän hotellille

   Poista