tiistai 26. marraskuuta 2013

Viimeiset vastaukset

mikä on sun hauskin kännimuisto? No niitä on paljon ja en muista yhtään. Mut tulee mieleen ku viime provinssissa aloteltiin teltassa ja ulkona sato kaatamalla mut meil oli silti todella, erittäin hauskaa.  Minkä värinen hammasharja sulla on? Oranssi. Vähän aikaa sitten oli vihreä. Sitä ennen sininen, mutta se muuttui liilaksi jostain tuntemattona pysytelleestä syystä. Seuraatko ketään youtubereita? Paria musiikkikanavaa vaa!  Luetko enemmän kun sen yhden lentokentältä ostetun pokkarin vuodessa? Luen aika paljon itseasias. Ja paksuja kirjoja. Just eilen sain valmiiks Justin Cronin Linnakkeen ja tänää ajattelin jatkaa Haruki Murakamin 1Q83:n kolmososaa. Kuka on sun lemppari One Directionista? Harry Styles. Koska he has got the styles. xD Onko Teperi visuaalisen kuningas? Myönnettäköön että kyllä on.

Onko sulla sellaista biisiä tai artistia, josta salaa tykkäät? esim uniikki tai lady gaga?  tai biisinä joku hangover ja salaa nautit kuunnella sitä krapulassa? Ahahahahahhah ei ikinä Uniikki. Mut salaa (en enää salaa) tykkään Miley Cyruksen Wrecking Ballista xD ähähähä Mikä on mieleenpainuvin kerta kun tuntematon ihminen on tullut kertomaan että lukee sun blogia? No joskus joku Klubilla pomppas vaan mun eteen huutaen et "SÄ OOT SE SVANTE ÄÄÄ moi mun pitää mennä." Se jätti mut hämmennyksen valtaan. paras & kaikista hirvein ryyppäysreissu? Ei niitä parhaita muista ku on aika usein aika hauskaa, mut yleensäkin kaikki festarit on parhaita. Mut ehkä hirveimpiä on viime vappu, joka meni aika överiksi ja sit parin vuoden takanen Weekend-festari, joilta poistuin erään auton tavaratilassa jonne sammuin pariks tunniks. lempikirja/kirjailija? Mä harvoin luen kirjoja uudestaaaaan. Mut sanotaa vaikka että ihan vaan muumikirjoista löytää jokasella kerralla jotain uutta. viimesin uni minkä muistat? Olin mökillä ja siel oli kauhee myrsky. Käytiin jossain saarella ja siel oli jotain salaisia hylkeitä tms. Hetken pästä olin tuvassa ja kadottanu mun korvatulpat. Näen monta kertaa viikossa ihan helvetin outoja unia. joku biisi minkä haluisit et kaikki maailmassa ehdottomasti kuuntelee? No tä ei oo mikään ehdoton, et EI OO MIKÄÄ PAKKO KUUNNELLA mut siis tulee mieleen viime kesä - ennen armeijan väliintuloa... Netsky - Puppy 

Mistä unelmoit? Vapaudesta ja maaliskuun 19. päivästä. Pelkäätkö tulevaisuutta vai onko se selkee sulle? En pelkää vaikkei se ookkaan selkee. Antaa asioiden tpahtua omalla painollaan. Mitkä kolme asiaa haluisit ehdottomasti tehdä ennen sun kuolemaa? Käydä jossain, missä kukaan muu ei oo käyny (hankalaa), löytää uuden eläinlajin (erittäin hankalaa), löytää mielitietyn (lähes mahdotonta) hahaa. Mistä haluisit, että sut muistetaan? Jostain vitun eeppisestä kuvasarjasta / kuvasta. Seuraatko jotain radio-ohjelmia? Enn. Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle? MS Viking Gracen Osaatko tehdä kärrynpyörän? Hiukan kömpelön osaan. Ootko koskaan purjehtinu? Oon ollu kyydissä löllimässä. Ootko koskaan syöny persimonia? Olen. Inhottavaa limaa. Äiti laitto sitä salaattin ja pahoitti minun mieleni katkerasti. Onko Anita löytynyt? Ei, ei ole. Ei vielä. jos sut laitettais aavikolle ja saisit valita vaatteiten ja veden lisäksi vain kaksi asiaa/esinettä, mitä ne olis? Ahkera ja ystävällinen kameli sekä aurinkolasit.

tähtitaivas vai auringonpaiste? Auringonpaiste. kerro sun tatskasta!! mitä se merkkaaa sulle? Se on siis Afrikantähti mun ranteessa. Se merkitsee mulle sitä, et pitää kierrellä ja kaarrella ennenku voittaa pelin. Tiivistettynä. millaset välit sulla on sun siskoihin ja mitä yleensä teette yhessä?  Erittäin hyvät, me ollaan toisillemme melkolailla parhaita kavereita, vaikka välillä kilahtaakin.  Yhdessä  me syödään, bailataan ja nauretaan ja käydään joskus kaupassa. Saunarituaalit? Ensin riisuudun ( ;)))))))))))) wow  ) ja sit meen täyttää kiulun jonka jälkeen heittelen vettä kiukaalle ja makaan lauteilla. Siellä oon niin kauan ku jaksan jonka jälkeen meen istuskelee suihkuhuoneeseen ja juon vettä. Sit takas saunaan, jonka jälkeen sit peseytyy ja uloos.  Minkä ikäsiä siskoja sulla on? Siskot on 2, 22, 24 ja 26 ja sit on viel 11-vuotias veli. ootko seurustellu koskaan? En oikeestaan vakavasti. kerro sun viimisimmästä suhteesta Mikä suhde?

7 kommenttia:

 1. kuin sä voit inhota persimoonia. Persimooni on parasta.

  VastaaPoista
 2. hahha paras autio saari -vastaus jonka oon tähän mennes kuullu :D

  VastaaPoista
 3. En ihan ymmärtänyt lempikirja/kirjailija vastausta. Miksi lempikirja olisi pitänyt lukea uudestaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun mielestä parhaat kirjat on sillasia, jotka jaksaa lukee uudestaan ja uudestaan!

   Poista
 4. voisin olla sun mielitietty

  VastaaPoista