sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Länsirintamalta ei paljoakaan uutta

Terve pöytään taas pitkän ajan jälkeen! En oo oikeestaan ehtiny kuvata mitään vähään aikaa (tääki o vanha kuva), mut mulla on paljon ideoita, joita haluun toteuttaa. Ainoo vaan, et en pääse pidemmälle mun ideoissa ennen kun saan jostain eläimen sääriluun. Se on sillanen motivaatiokompastuskivi. Ennen sääriluuta. Ei mistään. Tule mitään.
Hommat Ruotuväessä on lähteny käyntiin ihan mallikkaasti kaikesta photoshop-osaamattomuudestani huolimatta. Loppu palvelusaika menee varmaan aika nopeaan ku pääsee tekemään omia hommia!
Tein myös itelleni Facebook-sivun, tykätkää!!!!!!!! TYKÄTKÄÄ!!! SVANTE GULLICHSEN PHOTOGRAPHY T Y K Ä T K Ä Ä!!!!!!!!!!!!!!!!!! Elän tykkäyksistä! Wouwouwou!

7 kommenttia:

 1. nyt on aika photoshopin Svane!!!!

  VastaaPoista
 2. En yleensä tykkää näin imeliä kommentoida, mut sun blogi on kyllä aivan huippu! Tykkään hirveesti tosta sun tyylistä kirjottaa. En tiiä mikä siinä on..Ehkä noi sanavalinnat tai jotain? mutta aivan huippuja nää kaikki tekstit!Näitä kun lukee niin tulee omalla tavalla jotenkin hyvälle tuulelle.. Ja tietty sun kuvatkin on tosi mielenkiintosia ja tykkään, että sulla on semmonen omanlaine tyyli.Kuvien takiahan tänne on tainnut ekan kerran eksyä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällasta palautetta on niin kivaa saada! Piristi tyä_miehen_ilta_päivää niinsanotusti! Mut hei, kiva että tykkäät, pysy linjoilla vaikka nyt vähän harvemmin postailenkin.

   Poista
 3. ootko hengissä vielä !! luen sun vanhoja postauksia ku oottelen uusia, vanhemmat postaukset valitettavasti on paljon" rikkaampia"ku nykyiset :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo. Olen hyvin väsynyt.
   Mut siis joo, nyt ku oon armeijassa, ni sil ei vaan oikeen voi mitään, et rankan viikon jälkeen ei jaksa lähteä heti kuvaamaan. Koitan jaksaa, mut ku ei aikakaan riitä. Mut lupaan, et sit ku palvelus loppuu ni blogi palaa entisiin voimiinsa - ja vielä tuplana!

   Poista
  2. hyvä hyvä tän minä uskonkin :--) koita jaksaa!

   Poista