keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Retki maailman huipulle
Parasta mitä voi puuhata Juhannuspäivänä, on kiivetä ystävän kanssa korkealle kukkulalle ilta-auringon paistessa. Toisteks paras puuha on lotossa voittaminen.

Oon kuullu huhua et joku google reader tms. lopettaa olemassaolonsa, joten siirtykää ihmiset hyvät hyssykät nyt blogilistaan tai blogloviniin minua seuraamaan!!!!! TEHKÄÄ SE! Ja kirottu olkoon google.

6 kommenttia:

 1. Google Reader lopetti olemassaolonsa jo, mutta silla ei ole blogien kanssa mitaan tekemista. Lukulista on asia ihan erikseen, joten bloggerissa ei muutu mikaan. Ala siis huoli! :)

  Kauniita kuvia jalleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaahasss :D, noh olin vaan kuullu jotai huhuja ni parempi katsoa kuin katua :D Mut kiitos tiedosta ja kehuista! :)

   Poista
  2. hahaha meki yritettii infoilla google readerin lopettamsest mut meit vaa haukuttii taliaivoix....-.-- xDdd ps ihanii kuvii ja hyvä biisiki oot iha master näis blogijituis! oot niinku....blogiwizard

   Poista
  3. Joo mä itseasias näinki sen mun feedissä ja se muistutti mua xDXD Mut hei, taliavois on ihan jees (tai Isaac Ellitoin sanoin: helkatin talipäät)

   Mut hei kiitti teki ootte aika mastereita. Voisin ottaa oppia ulkoasun muokkailemisen kannalta.... Te ootte niiku... Blogicharmed (se TEEVEEohjelma[siskoni on noita])

   Poista
 2. Tottakai täytän lupaukeni!
  Ihanan sielukkaita kuvia.
  Toivottavasti löysitte hyvän jatkopaikan gaalan jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahaa hienoa! Joo kiitti vaan :D Mä en menny enää mihnkään...... Paisti kymmenelt hotellille, ilmane viina teki temppunsa xDDDD

   Poista