lauantai 25. toukokuuta 2013

JätskipäiväOltiin Saran kanssa tänää kuvailemassa ynpäriinsä. Päädyttiin myös tuomikirkkoon, jossa keskellä alttaria jouduin Saatanan riivaamaksi. Ikävää. Kuvat musta siis otti Sara ja toistepäin. Sekin kai jossainvaiheessa laittaa näitä sen blogiin. Sain myös räpsiä kuvia Saran kameralla; huomaa pienen eron ton mun kaljassa ja paskassa liotetun 450D:n ja semiuuden 7D:n välillä...

Terveisiä myös Lahdesta pääsykokeista, joissa 80% tehtävistä oli maalaamista :)). Maalaminen on mun lempparipuuhaa heti akkuhapon juomisen ja kynsien alle naulojen tunkemisen jälkeen, joten en päässy ees haastatteluihin. Lol. Noh, olisin anyway masentunut siellä a) siksi, koska se on ihan vitun pieni paikka b) siksi, koska lol joku sisämaa ja c) moni ihminen näytti karanneen sinne pääsykokeisiin suoraan Tylypahkasta. Jees.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. ††††††††††††††

   Poista
 2. Hmmm, joo Lahti... Olen myös ollut siellä kokeissa ja ihan samalla tavalla maalaus jotenkin vei voimat, toivon ja fiiliksen. Jälkeenpäin tajusin, että ei niiden kuvien kauheen ihmeellisiä teknisessä mielessä tarvinnut olla että sisällä pääsee, kunhan saa sisällön jotenkin välittymään. Mutta onhan vähän outoa, että muutenkin jännittävässä ja vieraassa tilanteessa joutuu työskentelemään sellaisella välineellä, joka ei ole tuttu. Varsinkin kun moni ihminen valitsee valokuvan välineeksi juuri sen takia, että muut tavat tehdä kuvia ei vaan tunnu yhtään luonnollisilta.

  Eikä se Lahti nyt ihmeellinen paikka ole, mutta koulu on kuulemma hyvä ja sellanen oma luova maailmansa koko muun kaupungin sisällä. Siinä ainakin punnitaan sitä, että miten paljon valokuvausta oikeasti rakastaa ja haluaa oppia, kun joutuu lähtemään sen perässä vähän ankeammalle paikkakunnalle :)

  Tsemppiä Turun kokeisiin, olen siellä valokuvan pääsykoeavustajana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se kyllä hanurista... Kun tietää et maalaus oli se keino, jolla joutus niitä ideoitaan toteuttamaan, ni se jo söi mielikuvitusta. Silleen että "en mä sitä nyt mitenkään osaa maalata..."
   Mut joo kuulin kans siitä, et niil on tosi hyvä henki siellä... Mut kuten sanottu: se kaupunki oli _tosi_ pieni, mikä on kyllä suuri miinus ja sais mut talvella vaan horrokseen.

   Kiitos!

   Poista