perjantai 6. huhtikuuta 2012

wake up stabbed

Tällanen veitsi-idea oli jo kauan pyöriny päässä. Nyt (siskoseni) Ines suostus toteuttaa sen mun kanssa. Näist kuvista oli erittäin hankalaa valita parhaimpia, joten kertokaahan te lukijat, et mikä oli best_picture_evör. Täs on samankaltaset lähekkäin aina. Kertokaa vaikka 1 yhdestä ryhmästä ni teen vastauksista sitten väitöskirjan. (edit: poistin jo joitain)
Kannattaa muuten lähettää palautetta kaikkialle jos vaan on aihetta. Sain lågnesin(?) juoma-automaatista paskan ja vanhentuneen fantan ja soitin asiakaspalveluun.
Puhelu:

M= minä, T=täti

M: Moi, sain tuolta lågnesista vanhentunutta fantaa jne jne jne.
T: Miitää ihmettä mistä sä sillosen pullon sait? (Tekohuolestuneella äänellä)
M: No sieltä lågnesistä.....
T: Aijaa.. No voi harmi... No annappa sun yhteystiedot ni mä lähetän sulle vähän vähän tuoreempaa juotavaa että voit sitten juodaaahhhh (Erittäin imelällä ja sössöttävällä äänellä)


Noh. Sain eilen postissa 2 kpl 0,5 l fantapulloa. Jeh. Oli hieno pakettikin.Noihin kuviin taustalle soimaan:

16 kommenttia:

 1. 3.,4.,6. ja 9. on musta parhaita. Ja perusteluna kerron sen, että mustavalkosina näistä saa helposti hieman "tekotaiteellisen" kuvan. Kolmas kuva on kuitenkin tarpeeksi valoisa viemään pois tätä mielikuvaa.

  Ja tämä "tekotaiteellisuus"-mielikuvanihan perustuu luultavasti vain siihen, että elän päivittäin taidelukiossa, jossa sellainen vääntämällä väännetty taiteellisuus usein kruunataan mustavalkoisuudella. Eli ei se musta aina pahasta ole, mutta tykkään väreistä enemmän :D

  Idea on mun mielestä loistava ja siskosi tatuoinnit kruunaavat kuvat hienosti. Oot selkeästi taitava ja oikeasti taiteellinenkin kuvaaja.

  Yritin päättää lemppariani, mutta 6. ja 9. kuvasta on vaikea päättää. 6. on sellainen hieman ruumishuonemainen tunnelma, mielikuva johtuu luultavasti vihertävästä värimaailmasta. 9. kuvan värit miellyttävät ja kuvassa siskosi näyttää hyvin levolliselta jopa iloiselta ja veitset luovat kivan ristiriidan.

  Että tässä tällänen analyysi sun kuvista - sori ku vähän innostuin : DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. innostuminen on aina sallittua! jopa toivottua! mun mielestä mustavalkoisuus on tosi jees ja se tuo tietttyä "fiilistä" aina kuviin. Mut uskon myös et menee hermot siihen jos jokapäivä joutuu sillasia kattomaan :D kiitos kommentista !

   Poista
 2. must 2, 4, 6, 7 on hienoimmat:)

  VastaaPoista
 3. toi kuva numero kaksi on aika cool..! näyttäis munst hyvälle myös poikittain. ja sit toi eka naamakuva mis silmät on kii on tosijees. nii ja se värillinen kuva mis on naama tollee sivuttain on kans hyvä. ja noi fantapullot on kivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. fantat myös olivat varsin herkullisia

   Poista
 4. eka (tykkään sen sommittelusta), 6, 7, 9.

  VastaaPoista
 5. kaikist kivoimmat on noi mis noi veitset osottaa suoraa kasvoihi :)

  VastaaPoista
 6. kuva 6: kuva on tasapainossa ja rauhallinen eikä kuitenkaan tylsä. näyttää siltä, että sun sisko melkeen leijuu.
  kuva 7: vaikka veisten terät ei meinaa erottua taustasta, niin tykkään tästä. kontrasti levollisten kasvojen ja veisten välillä on hyvä.
  kuva 9: myös tässä on vähän sama ongelma kun edellisessä: vaan kahvat veitsistä näkyy. silti tää on ehkä kaikista eniten mun mieleen, jotenki vaivattoman olonen. ja kyynärtaipeen mustelma (?) tuo hyvän lisän.

  Tykkään näistä tosi paljon, idea on ihan mahtava. Svante, oot hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nä pitkät kommentit on kylllä niin jees! kiitos! (myös kehuista)
   ja toi mustelma tuli inekselle verenluovutuksesta :D mut sopi tosiaan ihan hyvin näihin kuviin!

   Poista
 7. Keskimmäisessä kuvassa hieno värimaailma, mutta veitset hukkuu hieman häiritsevästi taustalakanaan. Tosin tuo saattaa johtua myös mun näytöstä, joka ei ole ihan parhaimmillaan highlighteja toistaessa :D Enivei, hieno kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! nojoo, myönnän ei ne sieltä kauheen hyvin erotu :D

   Poista