tiistai 7. helmikuuta 2012

fantasiaa

valokuvauskurssin kotitehtävän voi toteuttaa myös vaihteikkaan semimasentavasti. ainakin puoliks. tai tajuta väärin. tai tai tahallaan tajuta väärin. en osaa valita. enkä myöskään näistä kuvista parhaimpia. laitoin siis monta.

sääntö näissä kuvissa oli: ei saanu muokata ku vaan värejä/sävyjä/rajauksia jne.  eli siis kului helevevevetisti teippiä kun teippailtiin noi kaikki roinat kattoon roikkumaan. kaikkea ei myöskään teipattu vaan oli myös paula avustamassa eli siis heittämässä amandaa tavaroilla naamaan. kiitos molemmille suuresta uhrautuvaisuudesta. arvostan 97%!
eli siis, jos joku ei tajunnut kuvien pointtia, nii näiden alempien kuvien tila aiheutti näiden ylempien tapahtuvat onnelliset hallusinaatiot. se oli siis vain narkkarin fantasiaa. pelkkää harhaa. satua ja kuvitelmaa. unelmaa. päänsisäistä ajatusvirtaa. jne.

koeviikko on ohi ja aivot on kulutettu loppuun, siksi näin katkonaisia ja syvällisiä lauseita. matikankokeessakin pinnistelin ihan hirveesti! (istuin ja naureskelin itseironisesti hiljaa koska edellesinä iltana kun yritin laskea, sain yhden laskun oikein ja kun yritin toista, oli se helvetin vaikea ja suutuin kirjalle ja menin nukkumaan), eli, uusinnoissa näqyileee!


niin hyvä biisi ja niin hämärä video.

ps. katossa roikkuvat tavarat oon kaikki jokapäiväisessä käytössä ja lähellä sydäntä (muoviporsas, vaaleanpunainen karvaotus, useat paskat kuulokkeet, kastelukannu ja tietysti taskumatti)

16 kommenttia:

 1. älyttömän hienoja arvostan! Ja vielä isompi arvostus, kun ei kerran ole muuta kun värejä,yms. muokattu..

  VastaaPoista
 2. arvostan kommenttiasi, kiitos !!

  VastaaPoista
 3. Coool pics!!! COLOURS 'n everything.. lov it ! :)

  VastaaPoista
 4. Jatkan kommentointia vielä täälläkin, sitä tulin sanomaan että narkkarikuvat tässä ovat kyllä pirun hyviä, erityisesti ylempi on kovasti mieleeni !

  http://with-silver-lining.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. juu kiitti vielä täällä :D toivottavasti vähän aukes idea

  VastaaPoista
 6. hei hienoja kuvia ja rispektii, kun ei oo muokattu ku vaan värei ym.

  VastaaPoista
 7. hei ja kiitos :D en kyl itseasias ikinä melkeen mitään muuta muokkaakkaanku vaa noit edellemainittuja

  VastaaPoista
 8. huhhu mitä kuvia hitsi vieköön!

  VastaaPoista