sunnuntai 15. tammikuuta 2012

yön veikot

nonniin pitkästä aikaa taas uusia kuvia! uudelle valokuvauskurssilekki ilmottauduin ni tulenee jatkossa tasasempaan tahtiin.

eilen yöllä olin kuvaamas aman kanssa (kiitos uhrautuvaisuudesta) ja tuli ainakin omast mielestä ihan hyviä kuvia. ihmettelen tosin ettei meiän perää soitettu poliiseja koska seistiin mm keskellä risteystä lastenvaunujen kera ja näytettiin siltä et nyt riittää elely lapsen kanssa... jotkut autot vaan vähän jarrutteli meiän kohdalla mutta ei mittää muuta, ehkä huomenna turun sanomien tekstiviestiosiossa sitten taas haukutaan nykynuorisoa: "yrittää teiniäidit lapsensakin rekan alle heittää jne jne..."
noh. asiaan.

breakbottia iltapäivään, mä meen avantouimaan, mo!

PS. breakbotista ja ylipäätään ed banger recordsista, justicen keikka tukholmassa lähestyy kovaa vauhtia ja olen huumassa, paljon. oon kattonu niiden uuden kiertueen videoita ja JUMALAUTA


8 kommenttia:

 1. Vai tämmöset oli sun kuvausidikset :D ja kiva juttu et otit poijes!

  VastaaPoista
 2. Aivan saatanan hienot voi 2 viimest!!! suoraan kun kauhuleffast. Mitä kameraa muuten käytät??

  VastaaPoista
 3. kiiitti paljon! canonin 450 d löytyyy, mut ei hienot kuvat oo kamerasta kiinni ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä se jonkin verran on kamerasta kiinni. Tai no riippuu minkälaisen kuvan haluaa aikaseks. Mut sun kannattais varmaan hankkia jotain salamoita :) Btw. Sulla on hieno blogi. Pitää itekkin vähän petrata.

  VastaaPoista
 5. nojuu onha se vähän, mut ei se oo kaikki kaikessa :D juu salama kyllä ihan löytyy, ei tosin ollu mukana tolla reissulla, kiitos!

  VastaaPoista